Sprzęt  Brak produktów w tej kategorii.

Sprzęt

Wyposażenie dla kawiarni, restauracji, punktów gastronomicznych, lodziarni w urządzenia do serwowania czekolady na goraco, fontanny czekoladowe, dyspensery do różnego rodzaju napoji, maszyny do popcornu, waty cukrowej, ziamniaczków oraz surowce.


Podkategorie

GRANITORY I DYSPENSERY...

Granitory stanowią nieodzownie wyposażenie MUST HAVE w sezonie letnim we wszystkich lokalach  serwujących orzeźwiające napoje na spragnionych turystów i klientów. Urządzenie łatwy sposób przygotowuje i schładza granity na bazie różnych komponentów: gotowych mieszanek lub składników z syropów, koncentratów i baz. Granitory spotykamy dwu- i trzykomorowe co daje możliwość serowania różnych smaków granit i zdecydowania ułatwia obsługę klientów w miejscach z dużym natężeniem ruchu.

GOFROWNICE I MIESZANKI

Profesjonalne gofrownice do wypieku gofrów. Klasyczne gofry kojarzą nam się z prostokątnym kształtem, najczęściej kupowane i najbardziej dostępne mają właśnie ten kształt. Tymczasem świat gofrów również podlega zmianom i do sprzedaży wkraczają coraz to nowsze urządzenia, oferujące pieczenie gofrów w przeróżnych kształtach, na różne sposoby, dając możliwość również różnorodnego serwowania ich z dodatkami. I tak można kupić gofry okrągłe, w kształcie serca, nazywane belgijskimi gofry na patyku oraz zyskujące na coraz większej popularności gofry bąbelkowe, do których dodatki możemy zwinąć do środka. Warto wyróżnić się wśród konkurencji i proponować gofry wypieczone z najwyższej jakości mieszanki, w niecodziennych kształtach i ze świeżymi dodatkami.

FONTANNY CZEKOLADOWE

Fontanny czekoladowy, weszły przebojem na polski rynek kilka lat temu. Oszałamiały ilością czekolady jaka w nich płynie, skupiając miłośników i amatorów tej słodyczy. Czekoladowe fontanny nadal cieszą się bardzo dużym powodzeniem i zainteresowaniem na różnych przyjęciach okolicznościowych i bankietach. Nieodzownie towarzyszą wydarzeniom osładzając czas uczestnikom.

Dzisiaj wybór fontann do czekolady daje możliwości poczęstowania nawet do 500 osób z jednego urządzenia. Przeciętnie fontanna mieści w sobie od 2,5 do 7,5 kg czekolady i ma ok. 80 cm wysokości. Wśród fontann czekoladowych wyróżniamy klasyczne i kaskadowe, dostępne są również dwu, a nawet trzysmakowe fontanny.

URZĄDZENIE DO GORĄCEJ...

Urzadzenia do goracej czekolady, popularnie nazywane też czekoladziarką lub podgrzewaczem do czekolady pozwalają w łatwy  i prosty sposób podgrzewać czekoladę i serwować bezpośrednio do kubeczka.

Świetne rozwiązanie dla punktów z dużym natężeniem ruchu.

ŚRODKI CZYSTOŚCI I...

Oferujemy Państwu profesjonalne środki czystości do utrzymania higieny w obiektach gastronomicznych, pracowniach cukierniczych, zakładach spożywczych. Profesjonalne produkty zapewnia najwyższą jakość i zagwarantują nieskazitelną czystość w obszarach pracy i użytku publicznego.

Przejdź do góry