Sprzęt  Brak produktów w tej kategorii.

Sprzęt

Wyposażenie dla kawiarni, restauracji, punktów gastronomicznych, lodziarni w urządzenia do serwowania czekolady na goraco, fontanny czekoladowe, dyspensery do różnego rodzaju napoji, maszyny do popcornu, waty cukrowej, ziamniaczków oraz surowce.


Podkategorie

URZĄDZENIE DO GORĄCEJ...

Urzadzenia do goracej czekolady, popularnie nazywane też czekoladziarką lub podgrzewaczem do czekolady pozwalają w łatwy  i prosty sposób podgrzewać czekoladę i serwować bezpośrednio do kubeczka.

Świetne rozwiązanie dla punktów z dużym natężeniem ruchu.

GRANITORY I DYSPENSERY...

Granitory stanowią nieodzownie wyposażenie MUST HAVE w sezonie letnim we wszystkich lokalach  serwujących orzeźwiające napoje na spragnionych turystów i klientów. Urządzenie łatwy sposób przygotowuje i schładza granity na bazie różnych komponentów: gotowych mieszanek lub składników z syropów, koncentratów i baz. Granitory spotykamy dwu- i trzykomorowe co daje możliwość serowania różnych smaków granit i zdecydowania ułatwia obsługę klientów w miejscach z dużym natężeniem ruchu.

GOFROWNICE I MIESZANKI

Profesjonalne gofrownice do wypieku gofrów. Klasyczne gofry kojarzą nam się z prostokątnym kształtem, najczęściej kupowane i najbardziej dostępne mają właśnie ten kształt. Tymczasem świat gofrów również podlega zmianom i do sprzedaży wkraczają coraz to nowsze urządzenia, oferujące pieczenie gofrów w przeróżnych kształtach, na różne sposoby, dając możliwość również różnorodnego serwowania ich z dodatkami. I tak można kupić gofry okrągłe, w kształcie serca, nazywane belgijskimi gofry na patyku oraz zyskujące na coraz większej popularności gofry bąbelkowe, do których dodatki możemy zwinąć do środka. Warto wyróżnić się wśród konkurencji i proponować gofry wypieczone z najwyższej jakości mieszanki, w niecodziennych kształtach i ze świeżymi dodatkami.

FONTANNY CZEKOLADOWE

Fontanny czekoladowy, weszły przebojem na polski rynek kilka lat temu. Oszałamiały ilością czekolady jaka w nich płynie, skupiając miłośników i amatorów tej słodyczy. Czekoladowe fontanny nadal cieszą się bardzo dużym powodzeniem i zainteresowaniem na różnych przyjęciach okolicznościowych i bankietach. Nieodzownie towarzyszą wydarzeniom osładzając czas uczestnikom.

Dzisiaj wybór fontann do czekolady daje możliwości poczęstowania nawet do 500 osób z jednego urządzenia. Przeciętnie fontanna mieści w sobie od 2,5 do 7,5 kg czekolady i ma ok. 80 cm wysokości. Wśród fontann czekoladowych wyróżniamy klasyczne i kaskadowe, dostępne są również dwu, a nawet trzysmakowe fontanny.

FONTANNY DO ALKOHOLU

Fontanna alkoholowe najpopularniejsze w Stanach i Anglii zdobyły już wiele entuzjastów i fanów przyjęć. Są dodatkową atrakcją spotkań, formą otwartego baru dla gości, w której serwować można wino, poncz, urozmaicone drinki alkoholowe oraz soft napoje. Fontanny z alkoholem dodają splendoru i elegancji zwłaszcza na przyjęciach weselnych i bankietach firmowych. 

POPCORN

Popcorn jedna z bardziej kultowych przekąsek, bez której niektórzy nie wyobrażają sobie chociażby wizyty w kinie. Nieodłączny dodatek na wielu piknikach i miejscach takich jak kluby z bilardem i kręglami, dziecięce bawialnie i zwykłe knajpy. Popcorn nieodzownie kojarzy się z amerykańską kulturą i ma to nieodzowne w znaczenie w produkcji specjalistycznych i profesjonalnych maszyn do produkcji popcornu. Wydajność urządzenia do popcornu decyduje o biznesie i tym ile porcji sprzedamy podczas duże ruchu. Zarówno kociołek jak i system prażenia i pojemność mają znaczenie przy przygotowaniu popcornu.

Przejdź do góry