PASTY CUKIERNICZE  Brak produktów w tej kategorii.

PASTY CUKIERNICZE

Pasty cukiernicze do wypieków i lodów, nadzienia do pralin, kremów i deserów, wysokiej jakości koncentraty smakowe z naturalnych składników, puree i pulpy owocowe 90%, to wszystko stanowi niezbędne wyposażanie każdej dobrej cukierni i lodziarni. Ich wybór, a co najważniejsze jakość wpływa na końcowy produkt, a tym samy przekłada się na sprzedaż....

Pasty cukiernicze do wypieków i lodów, nadzienia do pralin, kremów i deserów, wysokiej jakości koncentraty smakowe z naturalnych składników, puree i pulpy owocowe 90%, to wszystko stanowi niezbędne wyposażanie każdej dobrej cukierni i lodziarni. Ich wybór, a co najważniejsze jakość wpływa na końcowy produkt, a tym samy przekłada się na sprzedaż. Wysokiej jakości produkty cieszą się coraz większym powodzeniem, zdrowe trendy i styl życia wpływają na wybór przez konsumentów coraz lepszych ciast, deserów, tortów. Są skłonni zapłacić więcej by zjeść smacznie i zdrowo wypieki na naturalnych składnikach.

Więcej

Podkategorie

Pasty owocowe

Pasty smakowe występują w kilku wariantach w zależności od zastosowania ich. Wśród past smakowych wyróżniamy między innymi: GUSTICREMA - pasty o obniżonej kwasowości świetnie łączące się z bitą śmietaną, CREMOLATI - gotowe pasty do użycia z wodą, stosowane również w granitorach, koncentraty smakowe.
W ofercie past smakowych znajdują się produkty najwyższej jakości włoskiej firmy Pernigotti, światowego lidera w produkcji komponentów i surowców do lodów i cukiernictwa.

Pasty orzechowe

Pasty orzechowe do lodziarstwa i cukiernictwa pozwalają nadać wyjątkowy smak wybranym produktom. Pasty orzechowe występują w postaci czystych past, składających się w 100% wyłącznie z orzechów lub mogą zawierać dodatek cukru lub innych składników. Znajdują zastosowanie zarówno do produkcji lodów jak i w aromatyzowaniu deserów, kremów do ciast i tortów, musów na bazie bitej śmietany. Intensywność  smaku zależy od dozowania.

Pasty smakowe

Pasty smakowe do lodziarstwa i cukiernictwa pozwalają nadać odpowiedni smak wybranym produktom. Znajdują zastosowanie zarówno do produkcji lodów jak i w aromatyzowaniu deserów, kremów do ciast i tortów, musów na bazie bitej śmietany. Intensywność  smaku zależy od dozowania.

Przejdź do góry