Pasty orzechowe   Liczba produktów: 16.

Pasty orzechowe

Pasty orzechowe do lodziarstwa i cukiernictwa pozwalają nadać wyjątkowy smak wybranym produktom. Pasty orzechowe występują w postaci czystych past, składających się w 100% wyłącznie z orzechów lub mogą zawierać dodatek cukru lub innych składników. Znajdują zastosowanie zarówno do produkcji lodów jak i w aromatyzowaniu deserów, kremów do ciast i ...

Pasty orzechowe do lodziarstwa i cukiernictwa pozwalają nadać wyjątkowy smak wybranym produktom. Pasty orzechowe występują w postaci czystych past, składających się w 100% wyłącznie z orzechów lub mogą zawierać dodatek cukru lub innych składników. Znajdują zastosowanie zarówno do produkcji lodów jak i w aromatyzowaniu deserów, kremów do ciast i tortów, musów na bazie bitej śmietany. Intensywność  smaku zależy od dozowania.

Więcej

5kg PASTA PNP z orzechów laskowych 100%
750,00 zł
5kg Pasta PRAMANO-T14 migdałowo-orzechowa Callebaut
345,00 zł
5kg Pasta PRA CLAS T14 orzechowa Callebaut
389,00 zł
Pasta malaga do produkcji lodów i wyrobów cykierniczych
685,00 zł
Pasta z prazonych migdałów 100% do produkcji cukierniczej.
475,00 zł
Produkty 1 - 16 z 16

Przejdź do góry