CZEKOLADA BIAŁA  Liczba produktów: 19.

CZEKOLADA BIAŁA

Czekolada biała, przez niktórych nie uznawana za czekoladę, a przez niektórych wrącz przeciwnie. biała czekolada nie zawiera proszku kakaowego. W najlepszych czekoladach tego rodzaju jest tylko do 33% masła kakaowego Temperatura wytwarzania 27,9–30,5 °C. Niektórzy smakosze wyrażają pogląd, że ten wyrób nie jest czekoladą ze względu na brak zawar...

Czekolada biała, przez niktórych nie uznawana za czekoladę, a przez niektórych wrącz przeciwnie. biała czekolada nie zawiera proszku kakaowego. W najlepszych czekoladach tego rodzaju jest tylko do 33% masła kakaowego Temperatura wytwarzania 27,9–30,5 °C. Niektórzy smakosze wyrażają pogląd, że ten wyrób nie jest czekoladą ze względu na brak zawarości miazgi kakaowej. Najczęściej stosowana do pralin, deserów, tabliczek czekolady, musów czekoladowych.

Więcej

Produkty 1 - 19 z 19

Przejdź do góry