CZEKOLADA BIAŁA  Liczba produktów: 22.

CZEKOLADA BIAŁA

Czekolada biała, przez niktórych nie uznawana za czekoladę, a przez niektórych wrącz przeciwnie. biała czekolada nie zawiera proszku kakaowego. W najlepszych czekoladach tego rodzaju jest tylko do 33% masła kakaowego Temperatura wytwarzania 27,9–30,5 °C. Niektórzy smakosze wyrażają pogląd, że ten wyrób nie jest czekoladą ze względu na brak zawar...

Czekolada biała, przez niktórych nie uznawana za czekoladę, a przez niektórych wrącz przeciwnie. biała czekolada nie zawiera proszku kakaowego. W najlepszych czekoladach tego rodzaju jest tylko do 33% masła kakaowego Temperatura wytwarzania 27,9–30,5 °C. Niektórzy smakosze wyrażają pogląd, że ten wyrób nie jest czekoladą ze względu na brak zawarości miazgi kakaowej. Najczęściej stosowana do pralin, deserów, tabliczek czekolady, musów czekoladowych.

Więcej

Czekolada biała 33% do pralin, musów, ganahe, fondue 
109,00 zł
Belgijska czekolada biała CW2 do pralin, musów, fondue  
117,00 zł
Belgijska czekolada biała VELVET do pralin, musów, fondue 
135,00 zł
Czekolada biała 33% do pralin, musów, fontanny
415,00 zł
2,5 kg  Biała wysokopłynna czekolada do fontann+GRATISY!
90,00 zł
Surogat Centramerica Polewa biała Master Martini
28,00 zł
Surogat Centramerica polewa biała Master Martini
209,00 zł
Brak magazynie
Polewa biała Surogat NON TEMP 1kg g BAKELS
25,00 zł
Polewa biała do oblewania, doskonała do ciast i tortów
109,00 zł
Produkty 1 - 22 z 22

Przejdź do góry