CZEKOLADA BIAŁA  Liczba produktów: 21.

CZEKOLADA BIAŁA

Czekolada biała, przez niktórych nie uznawana za czekoladę, a przez niektórych wrącz przeciwnie. biała czekolada nie zawiera proszku kakaowego. W najlepszych czekoladach tego rodzaju jest tylko do 33% masła kakaowego Temperatura wytwarzania 27,9–30,5 °C. Niektórzy smakosze wyrażają pogląd, że ten wyrób nie jest czekoladą ze względu na brak zawar...

Czekolada biała, przez niktórych nie uznawana za czekoladę, a przez niektórych wrącz przeciwnie. biała czekolada nie zawiera proszku kakaowego. W najlepszych czekoladach tego rodzaju jest tylko do 33% masła kakaowego Temperatura wytwarzania 27,9–30,5 °C. Niektórzy smakosze wyrażają pogląd, że ten wyrób nie jest czekoladą ze względu na brak zawarości miazgi kakaowej. Najczęściej stosowana do pralin, deserów, tabliczek czekolady, musów czekoladowych.

Więcej

25,00 zł
Brak magazynie
Nowy
Polewa biała do oblewania, doskonała do ciast i tortów
109,00 zł
Produkty 1 - 21 z 21

Przejdź do góry