Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z BIAŁEJ CZEKOLADY 1032 Barbara Decor
2,5 kg CREME BRULEE baza do przygotowania deseru w proszku 2.03338.114 Dawn:
Opis: mieszanka w proszku - baza do przygotowywania tradycyjnego deseru Creme Brulee; baza pozwala na szybkie i proste
przygotowanie tradycyjnego deseru o karmelowo-śmietankowym smaku z nutą wanilii; dzięki zastosowaniu bazy smak deseru
jest powtarzalny a czas przygotowania znacznie krótszy; mieszankę w proszku należy połączyć z mlekiem i słodką śmietanką na gorąco,
pozostawić do schłodzenia i zastygnięcia; na koniec poddać procesowi karmelizacji na powierzchni deseru brązowy cukier.
Składniki: cukier, glukoza, skrobia modyfikowana kukurydziana, żółtka jaj w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, aromaty,
substancja zagęszczająca: karagen (E407), barwnik: beta karoten, ekstrakt z papryki, ekstrakt waniliowy, karmel.
Opakowanie: 2,5 kg (worek)
Opakowanie zbiorcze: 2 x 2,5 kg = 5 kg (karton)
Sposób przygotowania:
- receptura pozwala na przygotowanie 10 porcji deseru,
- połączyć 300 g mleka z 400 g słodkiej śmietanki i zagotować,
- wymieszać 150 g bazy do deseru w proszku z 100 g mleka,
- dodać mieszankę do zagotowanego mleka ze śmietanką,
- zagotować całość cały czas mieszając,
- napełnić naczynie do serwowania i pozostawić do schłodzenia,
- posypać desery brązowym cukrem i przypalić go przy użyciu palnika.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego;
po otwarciu produkt przesypać do pojemnika z zamknięciem w celu ochrony przed dostępem powietrza i wilgoci.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 824/196 kJ/kcal
- tłuszcz: 14,0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 8,8 g
- węglowodany: 14,0 g
- w tym cukry: 12,0 g
- białko: 2,7 g
- sól: 0,1 g
Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: DAWN224
Marka: Dawn
Indeks: NOVACART47
Marka: NOVACART
Indeks: BABBI180
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania tradycyjnych deserów lodowych - "cassata siciliana", "ricotta stregata", "variegato con fichi caramellati".
Indeks: SEMPRE289
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: MASTERMARTINI98
Marka: Master Martini
Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków. Biała posypka cukrowa do zapiekania.
Indeks: EMIX11
Marka: EMIX
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Jesteś na diecie wegańskiej? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju wegańskimi dodatkami.
Indeks: DAWN228
Marka: Dawn
Indeks: BABBI05
Marka: BABBI
Aromat sernika w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: COMPRITAL21
Marka: COMPRITAL
Produkt do lodów i cukiernictwa na bazie jogurtu naturalnego w proszku. Wyraźny i trwały smak jogurtu naturalnego z przyjemną kwaśną nutą. Idealny do lodów i deserów jogurtowych.
Indeks: BABBI04
Marka: BABBI
Liofilizowany jogurt naturalny z aromatem w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: DAWN69
Marka: Dawn
Indeks: BABBI181
Marka: BABBI
Aromat kremu chantilly w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: DAWN224
Marka: Dawn
Indeks: DAWN214
Marka: Dawn
Indeks: ZEELANDIA03
Marka: ZEELANDIA
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: RÓŻNE293(1)
Marka: SEMPRE
Niezbędna w każdej domowej i profesjonalnej cukierni, zwłaszcza w okresie świątecznym mieszanka do wypieku różnego rodzaju wyrobów piernikowych. Zapewnia zawsze doskonały smak i wyjątkowy aromat twoich ulubionych korzennych wypieków.
Indeks: EMIX09
Marka: EMIX
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów bąbelkowych z ulubionymi lodami w środku? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: SEMPRE293
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE327
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: MIXEX03
Marka: MIX EXPERT
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów bąbelkowych z ulubionymi lodami w środku? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: EMIX10
Marka: EMIX
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.