Indeks: SZKOLENIEONLINE
Marka: SEMPRE
Monoporcja Cytryna na tarcie - Nagranie ze Szkolenia cukierniczego on-line z 29.04
Nagranie ze szkolenia on-line
20kg CRUNCHY COOKIE MIX baza chrupiących ciasteczek w proszku 2.03689.816 Dawn:
Mieszanka bazowa do wypieku klasycznych florentynek i innych chrupiących ciasteczek.
Opis: mieszanka bazowa w proszku do wypieku klasycznych florentynek oraz innych chrupiących ciasteczek;
bazę należy połączyć z płatkami migdałowymi oraz kruszonymi migdałami; ciasteczka należy piec w odpowiednich foremkach;
stosowanie bazy pozwala na skrócenie czasu przygotowania ciasteczek oraz zapewnia powtarzalność produktu;
ciasteczka po upieczeniu powinny być kruche i chrupiące.
Składniki: cukier, syrop glukozowy, olej roślinny (palmowy), mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromaty.
Opakowanie: 20 kg (worek)
Sposób przygotowania - przepis na klasyczne florentynki:
- przepis pozwala na jednorazowe przygotowanie 32 florentynek o średnicy 10 cm,
- odmierzyć 500 g mieszanki na chrupiące ciasteczka, 150 g płatków migdałowych, 150 g pokruszonych migdałów,
- wymieszać składniki i umieścić w okrągłych foremkach do florentynek,
- piec w 170-190°C przez 5-7 minut.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
Kod produktu: 2.03689.816
Producent: Dawn
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2126/507 kJ/kcal
- tłuszcz: 24,2 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 10,4 g
- węglowodany: 71,7 g
- w tym cukry: 47,0 g
- białko: 0,6 g
- sól: 0,0 g
Indeks: SZKOLENIEONLINE
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE306
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SEMPRE291
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI04
Marka: BABBI
Liofilizowany jogurt naturalny z aromatem w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: BABBI02
Marka: BABBI
Aromat serka mascarpone w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: EMIX04(1)
Marka: EMIX
Na naleśniki zawsze jest dobra pora! Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowanie zawsze doskonałych naleśników. Lekko słodkie naleśniki będą komponować się zarówno ze słodkimi jak i wytrawnymi dodatkami.
Indeks: ZEELANDIA03
Marka: ZEELANDIA
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: BABBI181
Marka: BABBI
Aromat kremu chantilly w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: COMPRITAL150
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Aromatyczna mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku - pozwala na produkcję kremowych lodów o charakterystycznym smaku.
Indeks: SEMPRE293
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI03
Marka: BABBI
Aromat mleczno-śmietankowy w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na gorąco.
Indeks: DAWN238
Marka: Dawn
Indeks: EMIX10
Marka: EMIX
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: DAWN214
Marka: Dawn
Indeks: SEMPRE290
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL21
Marka: COMPRITAL
Produkt do lodów i cukiernictwa na bazie jogurtu naturalnego w proszku. Wyraźny i trwały smak jogurtu naturalnego z przyjemną kwaśną nutą. Idealny do lodów i deserów jogurtowych.
Indeks: DAWN148
Marka: Dawn
Indeks: DAWN231
Marka: Dawn
Indeks: BABBI180
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania tradycyjnych deserów lodowych - "cassata siciliana", "ricotta stregata", "variegato con fichi caramellati".
Indeks: DAWN14
Marka: Dawn
Indeks: SEMPRE292
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych. Z opakowania otrzymasz ok. 470 porcji po 70 g