Indeks: THERMOHAUSER175
Marka: THERMOHAUSER
Skrobka z ostrzem z tworzywa 114 x 96 mm kolor kości słoniowej 37183 Thermohauser
3kg Czekolada MLECZNA w kaletkach TANARIVA 33% V4659 Valrhona:
Mleczna Czekolada (minimum 33% kakao, czyste masło kakaowe).
Czekolada z ziaren kakao z Madagaskaru.
Produkt Premium (High quality).
Opis: czekolada ma postać kaletek o wyjątkowym kształcie, które łatwo odmierzyć oraz rozpuścić, idealna do wypieków.
Kakao z Madagaskaru daje Tanarivie jego wyważoną kwasowość zmiękczoną przez charakterystyczny smak mleka i nuty karmelu.
Składniki: cukier, masło kakaowe, ziarna kakao z Madagaskaru, pełne mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny ekstrakt waniliowy.
Może zawierać śladowe ilości orzechów, białek jaj, glutenu i orzeszków ziemnych.
Opakowanie: 3 kg
Kod produktu: V4659
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle, glazury, musy, sosy
Posiada certyfikat koszerności.
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: THERMOHAUSER175
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER06
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: FOODCOLOURS98
Marka: FOOD COLOURS
Produkt bezglutenowy.
Indeks: FOODCOLOURS38
Marka: FOOD COLOURS
Metaliczny złoty barwnik w proszku zawierający dwutlenek tytanu (E171) - przeznaczony do barwienia elementów dekoracyjnych mających kontakt z żywnością. Nie jest przeznaczony do spożycia! Nie należy stosować do barwienia żywności!
Indeks: CACAOBARRY11(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT127
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania
Indeks: MASTERMARTINI07
Marka: Master Martini
Indeks: CACAOBARRY12
Marka: CACAO BARRY
Indeks: VALRHONA27
Marka: VALRHONA
Indeks: BARIMA92
Marka: BARBARA LUIJCKX
Mleczna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: SICAO06
Marka: CALLEBAUT
Czekolada z linii SICAO o 3 kroplach płynności. Ekonomiczna, polecana do ganache i musów.
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: BARRYCALLEBAUT154(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: VALRHONA09
Marka: VALRHONA
Caramelia - kremowa, zmysłowa, aromatyczna mleczna czekolada o zniewalającym smaku z wyraźnymi nutami karmelu maślanego. PRODUKT SPROWADZANY POD ZAMÓWIENIE - CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA TO OD 3 DO 5 DNI ROBOCZYCH!
Indeks: CALLEBAUT06
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada o intensywnym smaku kakao oraz obniżonej zawartości cukru. Uniwersalna płynność sprawia, że czekolada doskonale sprawdza się w różnorodnych zastosowaniach. Silny smak doskonale łączy się z kwaśnymi owocami.
Indeks: CACAOBARRY12(1)
Marka: CACAO BARRY
Królowa wśród mlecznych czekolad, bardzo mleczna o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: LUBECA80(1)
Marka: LUBECA
Czekolada BIO bez lecytyny sojowej. Z ziaren pochodzących z Peru.
Indeks: MASTERMARTINI29
Marka: Master Martini
KUWERTURA MLECZNA MASTER MARTINI 20kg
Indeks: VALRHONA21
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT115
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.