Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Transparentna forma jednorazowego użytku z tworzywa odpornego na działanie niskich temperatur. Przeznaczona do tworzenia okrągłych, mrożonych tortów, ciast i deserów.
Czerwona forma ze świątecznymi życzeniami i dekoracjami w kolorze złotym doskonale sprawdzi się podczas przygotowywania świątecznych wypieków, którymi możesz obdarować bliskich :)
Transparentna forma jednorazowego użytku z tworzywa odpornego na działanie niskich temperatur. Przeznaczona do tworzenia okrągłych, mrożonych tortów, ciast i deserów.
Prostokątna forma papierowa jednorazowego użytku - podwójnie wzmacniane wnętrze z powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się do wypieku i prezentacji ciast drożdżowych oraz placków z owocami.