Indeks: FOODCOLOURS30
Marka: FOOD COLOURS
35g Barwnik naturalny RÓŻOWY do Czekolady CHOCO-121 Food Colours
1kg KAKAO ALKALIZOWANE IL CACAO MAGRO 10-12% 12090041 Pernigotti:
Opis: kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%); alkalizowany proszek kakaowy (środek alkalizujący - węglan potasu); ciemne, niesłodzone kakao o obniżonej zawartości tłuszczu; łatwo rozpuszczalne o intensywnym smaku; produkt bezglutenowy.
Składniki: kakao w proszku, substancja alkalizująca: węglan potasu; może zawierać lecytynę sojową.
Zawartość tłuszczu: 10-12%
Opakowanie: 1 kg
Kod produktu: 12090041
Producent: Pernigotti
Zastosowanie:
- lody, sorbety
- ciasta, brownie, muffin'y
- ciasteczka
- makaroniki
- glazury i sosy
- bezy
- gorące napoje
- biszkopty
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem światła; temperatura przechowywanie: 12-20°C; wilgotność względna max 70%.
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji
(produkt posiada minimum 4 miesięczny termin przydatności do spożycia)
Indeks: FOODCOLOURS30
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: CALLEBAUT02
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: LUBECA57
Marka: LUBECA
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg.
Indeks: CACAOBARRY38
Marka: CACAO BARRY
Alkalizowane kakao w proszku - pozwala na uzyskanie naturalnej czarnej barwy i wyjątkowego aromatu. Doskonałe jako dodatek do wyrobów piekarniczych, cukierniczych i dekoracji.
Indeks: BABBI158
Marka: BABBI
Odtłuszczone kakao doskonałe do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT66
Marka: CALLEBAUT
Prażone i kruszone ziarno kakao o intensywnym smaku i wyjątkowo chrupiącej konsystencji. Doskonale sprawdzi się do dekorowania, wzbogacania smaku, nadawania tekstury oraz zapiekania.
Indeks: PERNIGOTTI182
Marka: PERNIGOTTI
Włoskie kakao o standardowej zawartości tłuszczu 20-22%
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.