Indeks: VALRHONA19
Marka: VALRHONA
3kg Czekolada MARAKUJA w kaletkach INSPIRATION PASSION V15390 Valrhona
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z CIEMNEJ CZEKOLADY 1030 Barbara Decor:
Opis: korpusy z deserowej belgijskiej czekolady do tworzenia wyjątkowych trufli.
Korpusy wystarczy wypełnić kremem lub nadzieniem, zanurzyć w czekoladzie lub polewie czekoladowej
oraz obsypać pasującą do wnętrza trufli dekoracją. Korpusy mają średnicę 25 mm.
Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322),
naturalny aromat waniliowy. Może zawierac mleko. Masa kakaowa minimum 56%.
Smak: czekolada deserowa
Opakowanie: 504 sztuki (8 paletek z tworzywa po 63 sztuki)
Waga: 1,563 kg
Kod produktu: 1030
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.
Indeks: VALRHONA19
Marka: VALRHONA
Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA493
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: FOODCOLOURS21
Marka: FOOD COLOURS