Panettone, Colomba di Pasqua, Pandoro – Szkolenie Cukiernicze z Yaroslavem Semkiv
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS 5 wypieków w jeden dzień
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS 5 wypieków w jeden dzień
Indeks: BABBI227
Marka: BABBI
Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych o zaskakującym aromacie charakterystycznym dla żywicy pozyskiwanej z drzewa pistacji kleistej rosnącej na greckiej wyspie Chios. Produkt zawiera naturalne esencje z mastyksu. Jest to półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI232
Marka: BABBI
Pasta o smaku orzechów makadamia z kawałkami karmelizowanych orzechów makadamia, migdałów i orzechów laskowych. Półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: P%BABBI66(1)
Marka: BABBI
PRODUKT Z TERMINEM 19/05/24 DO SPOŻYCIA Neutralna baza do lodów mlecznych zapewniająca doskonałą stabilność podczas przechowywania w witrynie. Mieszanka bez dodatku aromatów do stosowania w procesie na zimno (bez pasteryzacji).
Indeks: P%PERNIGOTTI165(1)
Marka: PERNIGOTTI
PRODUKT Z TERMINEM 12/05/24 DO SPOŻYCIA Kompletna baza do produkcji lodów o charakterystycznym smaku sera ricotta. Baza doskonale sprawdzi się do tworzenia lodów o smaku inspirowanym tradycyjnym włoskim ciastem - cassata siciliana.
Indeks: BABBI230
Marka: BABBI
Płynna mieszanka o neutralnym smaku do sporządzania lodów i sorbetów owocowych oraz lodów jogurtowych z sosem owocowym. Produkt poddany procesowi pasteryzacji, nie zawiera pochodnych mleka, pozwala na produkcję lodów wegańskich.
Indeks: BABBI231
Marka: BABBI
Stabilizator do tradycyjnych lodów rzemieślniczych oraz sorbetów - może być stosowany w procesie na zimno oraz na ciepło. Zawiera włókna roślinne.
Indeks: BABBI234
Marka: BABBI
Seria kompletnych mieszanek do produkcji sorbetów i lodów owocowych oraz miękkich lodów z automatu. Gotowe do użycia - produkt wystarczy połączyć w odpowiednich proporcjach z wodą (z ewentualnym dodatkiem świeżych lub mrożonych owoców).
Indeks: CALLEBAUT116
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: EUROVANILLE13
Marka: EUROVANILLE
Organiczne laski wanilii zapakowane w wygodną szklaną tubkę z korkiem - idealne do przetworów na bazie mleka i wypieków. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru.
Indeks: BARIMA614
Marka: BARBARA LUIJCKX
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Świąteczna wersja posypki z mlecznej czekolady z aromatem piernikowym.
Indeks: BALDINI05
Marka: BALDINI
Seria naturalnych aromatów spożywczych wytwarzanych z czystych olejków eterycznych (w procesie destylacji parą wodną). Przeznaczone do aromatyzowania i przyprawiania żywności oraz napojów. Certyfikowany produkt ekologiczny - BIO.
Indeks: MODECOR1224
Marka: MODECOR
Idealny do dekoracji i podjadania - kolorowy lizak cukrowy.
Indeks: TAFEC01
Marka: TAFEC
TAFEC TURBO PICCOLO POTI - TURBOMIXER DO MIESZANIA, SIEKANIA, HOMOGENIZACJI I EMULGOWANIA - NAJWYŻSZA WYDAJNOŚĆ W PRZETWARZANIU PRODUKTÓW LODOWYCH. RĘCZNY PANEL STEROWANIA.
Indeks: PERNIGOTTI112
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI99
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SILIKOMART520
Marka: SILIKOMART
Form do lodów w kształcie donutsa na patyku. Zestaw pozwala przygotować 4 lodowe donutsy.
Indeks: SILIKOMART189
Marka: SILIKOMART
Zestaw profesjonalnych form silikonowych o nietuzinkowym kształcie wraz z dwustronnym wykrojnikiem. Idealnie sprawdzi się podczas tworzenia nowoczesnych ciast i torów (zwłaszcza warstwowych oraz musowych).
Od ponad 10 lat budujemy i tworzymy sklep dla miłośników cukiernictwa. Jesteśmy częścią Sempre Group firmy z branży zaopatrzenia cukiernictwa i lodziarstwa. Integralną częścią firmy jest Warsaw Academi of Pastry Arts – w której prowadzone są szkolenia cukiernicze przez najlepszych trenerów w kraju. W swojej ofercie posiadamy zarówno produkty skierowane dla profesjonalistów, cukierni lodziarni do produkcji cukierniczej i lodziarstwa, jak również asortyment dla klientów detalicznych, pasjonatów i amatorów wypieków cukierniczych. Wraz z produktami staramy się wspierać i przekazywać wiedzę. Jesteśmy więcej niż sklepem internetowym - budujemy relacje z klientami na lata.