Indeks: COMPRITAL11
Marka: COMPRITAL
3kg PASTA BUBBLE GUM skoncentrowana pasta guma balonowa różowa PC005P Comprital
3,5kg Pasta Ananas ANANASOWA 12094561 Pernigotti:
Opis: pasta smakowa do lodów - ananasowa, mieszanka składników (smakowa) do lodów owocowych, półprodukt do lodów owocowych
Składniki: cukier, ananas (40%), syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), kwas jabłkowy (E296),
aromat ananasowy, stabilizator: pektyna (E440), barwniki: karoteny (E160a,E160c), szafran, kurkuma (E100).
Konsystencja: gładka, gęsta
Dozowanie: 70-80g/1 litr mieszanki, 40-50g/1 litr mieszanki jako integrator do lodów owocowych
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 3,5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12094561
Indeks: COMPRITAL11
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL257
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL63
Marka: COMPRITAL
Doskonale zbilansowana, kompletna mieszanka bazowa do produkcji plastycznych lodów mlecznych. Pozwala uzyskać lody o kremowej konsystencji i doskonałej strukturze. Baza o średnim dozowaniu.
Indeks: PERNIGOTTI32
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL34
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL367
Marka: COMPRITAL
Indeks: SOSA476
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: COMPRITAL357
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL371
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI42
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE325
Marka: SEMPRE
Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i przecieru owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Do urozmaicania lodów - przekładania i dekorowania.
Indeks: DREIDOPPEL41
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI97/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE420
Marka: SEMPRE
Pasta kokosowa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa (17%) - przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: PERNIGOTTI32
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL360
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL198
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL09
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL30
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI316
Marka: PERNIGOTTI
Zbilansowany i gotowy do użycia produkt w postaci pasty do sporządzania lodów o smaku owoców tropikalnych - mango, różowa gujawa, marakuja, ananas. Do produkcji - sorbetów owocowych, lodów na patyku, napojów typu granita, koktajli, polew i deserów lodowych.