Indeks: PAPILART34
Marka: NOVACART
∅ 30 cm PODKŁAD MICROTRIPLO ZŁOTY z karbowanym brzegiem wysokość ok. 4 mm
3,5kg Pasta Fragola TRUSKAWKOWA 12094501 Pernigotti:
Opis: pasta smakowa do lodów - truskawkowa, mieszanka składników (smakowa) do lodów owocowych, półprodukt do lodów owocowych
Składniki: syrop glukozowo-fruktozowy, truskawki (45%), cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330),
barwniki: koncentrat z fioletowej marchwi, sok z czarnej porzeczki, aromat i smak truskawkowy, stabilizator: pektyna (E440).
Konsystencja: gładka, gęsta, jednolita
Dozowanie: 70g/1 litr mieszanki, 40-50g/1 litr mieszanki jako integrator do lodów owocowych
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 3,5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12094501
Indeks: PAPILART34
Marka: NOVACART
Indeks: DIJO13
Polewa do lodów, deserów i dań na słodko.
Indeks: BARIMA02
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: COMPRITAL257
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL359
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI98
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL362
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI97/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE418
Marka: SEMPRE
Pasta truskawkowa z 45% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: DREIDOPPEL35
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: COMPRITAL357
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL371
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL52
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL32
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI30
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL363
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL10
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL372
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI43
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE421
Marka: SEMPRE
Pasta malinowa z 30% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.