Indeks: LUBECA75
Marka: LUBECA
12.5 kg MARCEPAN 014 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Praliny to jedne z najpopularniejszych słodyczy na świecie. Wręczane na różne okazje, zwykle mają w środku rozmaite nadzienia. Jednak zrobienie takiego kremu wymaga nie lada doświadczenia oraz sporych umiejętności cukierniczych.
Aby więc zaoszczędzić trochę czasu oraz stworzyć przepyszne słodkości, warto sięgnąć po dostępne w naszym sklepie ganache i nadzienia do pralin. Zachwycają swoimi walorami odżywczymi, wyglądem oraz smakiem, którego nie powstydziłby się najlepszy mistrz cukiernictwa.
W naszym sklepie można znaleźć szeroką ofertę gotowych ganache oraz nadzień do pralin. Prezentowany asortyment wyróżnia przede wszystkim szeroki wybór różnorodnych smaków. Od tradycyjnej czekolady, przez nugat, aż po bardziej wymyślne propozycje — z pewnością każdy cukiernik znajdzie tu coś dla siebie.
Co ważne, kremy do pralin doskonale nadają się do wypełniania słodyczy obrabianych termicznie i przygotowywanych na zimno. Jest to więc najlepszy sposób na to, aby zwiększyć ofertę swojej cukierni.
W naszej szerokiej ofercie można nabyć produkty pochodzące wyłącznie od renomowanych i cenionych producentów. Dzięki temu odznaczają się powtarzalnością w zakresie wysokiej jakości, składu oraz konsystencji. Sprawia to, że praliny przygotowane z pomocą tych kremów zawsze wyglądają i smakują identycznie. Gwarantuje to serwowanie identycznych słodyczy gościom lokalu czy cukierni. Bardzo ważne jest również, że kremy mają długi okres przydatności do spożycia, co pozwala na ich długie przechowywanie.
Nasze kremy ganache oraz nadzienia do pralin wyróżniają się doskonałą jakością dobranych składników. Dzięki temu spełniają wszelkie rygorystyczne normy w cukiernictwie i zadowalają swoim smakiem nawet najbardziej wymagających klientów.
Oprócz jednolitych, gładkich mas można u nas znaleźć również kremy z dodatkiem pokruszonych składników, na przykład orzechów czy ciasteczek. Szeroka oferta sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie.
W naszej pracy kierujemy się zasadą, że produkty przeznaczone do cukiernictwa powinny być przede wszystkim doskonałe pod względem składu. Oferujemy więc najlepszej jakości nadzienia cukiernicze bez takich dodatków, jak olej palmowy, sól, barwniki czy konserwanty.
Pozwala to na wyeliminowanie niekorzystnych składników z diety i dostarczenie klientom zdrowych, a zarazem smacznych produktów. Nic więc dziwnego, że po nasze produkty sięgają najbardziej wymagający cukiernicy.
Jest 28 produktów.
Indeks: LUBECA75
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: CALLEBAUT45
Marka: CALLEBAUT
Połączenie ciemnej czekolady z pastą z prażonych orzechów.
Indeks: CALLEBAUT44
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada zmieszana z prażonymi orzechami laskowymi tworzą delikatny i kremowy przysmak - doskonały do wyrobów cukierniczych oraz do nadawania smaku nadzieniom i deserom.
Indeks: LUBECA01
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: PERNIGOTTI281
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty z orzechów laskowych z kakao i chrupkami ryżowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT128
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT15
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia ganache z białej czekolady.
Indeks: CALLEBAUT79
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku ciemnej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Intensywna czekoladowa barwa, gładka i kremowa konsystencja.
Indeks: CALLEBAUT121
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT07
Marka: CALLEBAUT
Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin
Indeks: CHOCOVIC05
Marka: CHOCOVIC
Uniwersalne w zastosowaniu nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów. Doskonałe do nadziewania i dekorowania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych oraz lodów.
Indeks: BARRYCALLEBAUT161
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CACAOBARRY17
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CACAOBARRY18
Marka: CACAO BARRY
Nadzienie karmelowe z herbatnikami.
Indeks: PERNIGOTTI319
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku mlecznej czekolady z chrupiącymi wiórkami kokosowymi. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BARIMA523
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MASTERMARTINI179
Marka: Master Martini
Krem o doskonałej konsystencji do smarowania, o zrównoważonym intensywnym smaku prażonych orzechów pistacjowych, idealny do nadzień i aromatyzowania. Wszechstronność zastosowania. Bez tłuszczów uwodornionych, z lecytyną słonecznikową, z naturalnymi aromatami.
Indeks: LUBECA78
Marka: LUBECA
Warstwowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych ułożona naprzemiennie z pastą pralinową z orzechów laskowych i kakao - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy smak i aromat prażonych orzechów laskowych i kakao.
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
Indeks: LUBECA77
Marka: LUBECA
Orzechowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych z całymi orzechami laskowymi - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy słodki smak i aromat prażonych orzechów.
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: MASTERMARTINI67/1
Marka: Master Martini
Krem o doskonałej konsystencji do smarowania, o zrównoważonym smaku mleka i orzechów laskowych, idealny do nadzień i aromatyzowania. Wszechstronność zastosowania. Bez tłuszczów uwodornionych, z lecytyną słonecznikową, z naturalnymi aromatami.
Indeks: CALLEBAUT122
Marka: CALLEBAUT
Prażynka, czyli drobne kawałki ciasteczek „crepes dentelle” - zaprojektowane dla uzyskania chrupiącej tekstury w wyrobach cukierniczych. Przeznaczone do łączenia z czekoladą, pastami orzechowymi i nadzieniami.
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: BARIMA568
Marka: BARBARA LUIJCKX
Prażynka, czyli drobne kawałki ciasteczek „crepes dentelle” - zaprojektowane dla uzyskania chrupiącej tekstury w wyrobach cukierniczych. Przeznaczone do łączenia z czekoladą, pastami orzechowymi i nadzieniami.
Indeks: SALPA39
Marka: SEMPRE
Indeks: PERNIGOTTI290
Marka: PERNIGOTTI
Gęsta i wyjątkowo kremowa pasta do przekładania i dekorowania lodów o smaku słonego karmelu maślanego. Produkt do lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.