FORMY DO PRALIN I CZEKOLADY  Liczba produktów: 15.

FORMY DO PRALIN I CZEKOLADY

Profesjonalne formy do wyrobu pralin powinny być wykonane z trwałego materiału takiego jak np. polikarbonat. Dobrej jakości forma zapewnia doskonały kształt, połysk i  łatwość pracy z czekoladą. Formy do pralin zawierają w zależności od wielkości  i wagi praliny od 20 do 30 wgłębień na korpusy czekoladowe. Formy do tabliczek czekolady dzielimy r...

Profesjonalne formy do wyrobu pralin powinny być wykonane z trwałego materiału takiego jak np. polikarbonat. Dobrej jakości forma zapewnia doskonały kształt, połysk i  łatwość pracy z czekoladą. Formy do pralin zawierają w zależności od wielkości  i wagi praliny od 20 do 30 wgłębień na korpusy czekoladowe. Formy do tabliczek czekolady dzielimy również na mniejsze i większe, klasyczne i ze wzorami.Silikonowe formy do czekolady nadaja się bardziej do użytku domowego, aczkolwiek często można spotkać wiele ciekawych zestawów do tworzenia oryginalnych form i dekoracji z czekolady.

Więcej

Podkategorie

Boże Narodzenie

Profesjonalne formy polikarbonatowe do wylewania czekoladą świątecznych wzorów na Święta Bożego Narodzenia. Oferujemy wzory największych producentów form do czekolady. Do wyboru: formy do pralin świątecznych, formy do tabliczek czekolady na święta Bożego Naridzenia, formy do dekoracji świątecznych, formy do figrurek 3d i płaskich takich jak: mikołaj, choinka, gwiazda z czekolady.

Tabliczki czekolady i...

Profesjonalne formy do wylewania czekolady powinny być wykonane z trwałego materiału takiego jak np. polikarbonat. Dobrej jakości forma zapewnia doskonały kształt, połysk i  łatwość pracy z czekoladą. Formy do tabliczek czekolady zawierają przeciętnie w zależności od wielkości i wagi tabliczki od 2 do 6 wgłębień na czekoladę. Formy do tabliczek czekolady dzielimy również na mniejsze i większe, klasyczne i ze wzorami. Silikonowe formy do czekolady nadaja się bardziej do użytku domowego, aczkolwiek często można spotkać wiele ciekawych zestawów do tworzenia oryginalnych form i dekoracji z czekolady.

FORMY DO PRALIN

Na jakość praliny składa się wiele elementów, jednym z nich jest rodzaj i jakość formy do pralin. W większości formy do wylewania korpusów czekoladowych są polikarbonatowe. Forma powinna być idealnie gładka i doskonale wyprofilowana. Połysk na pralinie zależy nie tylko od jakości czekolady i jej zatemperowania, ale właśnie również od gładkości materiału na formie. W formie do pralin przeciętnie znajduje się od 18 do 28 wnęk na praliny. Ich ilość zależy od wielkości i wagi pralinki. W naszej ofercie znajdują się formy czołowych producentów form do czekolady na świecie, między innymi Belgijskiej firmy Chocolateword, która tworzy formy we współpracy z mistrzami sygnując swoim nazwiskiem wzory, oraz niemieckiej firmy Hans Brunner.

FORMY DO FIGUREK...

Formy polikarbonatowe i formowane termicznie formy do realizacji figurek czekoladowych oraz eleganckich i delikatnych czekoladowych dekoracji o różnej tematyce. Wśród oryginalnych wzorów, oprócz form do świątecznych motywów, takich jak czekoladowy mikołaj lub choina, czy wielkanocny króliczek czekoladowy, możemy znaleźć profesjonalną formę do wylewania pantofelka czekoladowego albo torebki damskiej z czekolady.

FORMY DO LIZAKÓW Z...

Formy do tworzenia lizaków z czekolady o różnych kształtach.

Czas oczekiwania na zamówienie to 3-5 dni roboczych.
132,00 zł
159,00 zł
Brak magazynie
zamrażacz
75,00 zł
Brak magazynie
Produkty 1 - 15 z 15

Przejdź do góry