• Babbi Day

  • SZKOLENIA CUKIERNICZE

  • CIASTECZKA WIELKANOCNE

  • BIO BOTANIKA BY IGOR ZARITSKYI

  • PŁAĆ WYGODNIE

3kg CHOCO CREMA NOCCIOLA FNN-O1239-U50 Nadzienie orzech laskowy do lodów Callebaut
  • 3kg CHOCO CREMA NOCCIOLA FNN-O1239-U50 Nadzienie orzech laskowy do lodów Callebaut
  • 3kg CHOCO CREMA NOCCIOLA FNN-O1239-U50 Nadzienie orzech laskowy do lodów Callebaut

3kg CHOCO CREMA NOCCIOLA FNN-O1239-U50 Nadzienie orzech laskowy do lodów Callebaut

CALLEBAUT40

Krem/nadzienie do przekładania lodów.

174,60 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

3kg CHOCO CREMA NOCCIOLA FNN-O1239-U50 Nadzienie orzech laskowy do lodów Callebaut:

Opis: krem o smaku orzechów laskowych.

Zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu.

Dodaje lodom kontrastowego smaku, tekstury i wyglądu.

CocoCrema Nocciola - krem do lodów o konsystencji sosu, o smaku orzechów laskowych z kakao;

krem ma gładką teksturę, sprawdza się jako pasta do przekładania lodów oraz jako polewa do lodów;

produkt na bazie orzechów laskowych i kakao; po zamrożeniu pozostaje miękki i błyszczący.

Główne właściwości: miękka tekstura sosu, która nie twardnieje po zamrożeniu.

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,

szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.

Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, orzechy laskowe (12%), proszek kakaowy

o obniżonej zawartości tłuszczu, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat, naturalny aromat waniliowy. 

Kod produktu: FNN-O1239-U50

Opakowanie: 3kg


Dozowanie/sposób przygotowania: produkt gotowy do użycia;

krem variegato do przekładania lodów, dozowanie według uznania.

Zastosowanie:

1. Jako pasta variegato: dodaj krem do gotowych lodów, po wyjęciu z mroźni delikatnie wymieszaj krem z lodami;

2. Jako krem do przekładania: rozprowadź równomiernie krem na powierzchni lodów, następnie nałóż kolejną warstwę

    lodów i ponownie nałóż krem; w ten sposób stworzysz lody z warstwą kremu;

3. Jako smak do lodów włoskich: wymieszaj 2 kg kremu z 2,5 kg mleka, umieść w automacie do lodów wloskich;

4. Jako mrożony krem: wlej krem do kuwety do lodów i włóż do mroźni na około 20 minut.

Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie

Producent: Callebaut

Przewodnik - jak przygotować czekoladowe lody włoskie - krok po kroku:

https://www.callebaut.com/pl-PL/czekolada-do-lodow/odmiany/tradycyjne-przewodnik 

Wartość odżywcza w 100g produktu:

- wartość energetyczna: 2400/574 kJ/kcal

- tłuszcz: 38,5g

 - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 3,4g

- węglowodany: 49g

 - w tym cukry: 47g

- białko: 5,6g

- sól: 0,06g

Szczegóły produktu
CALLEBAUT40
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: STARK06

Marka: STARK

1 szt. 5l KUWETA SREBRNA POLISTYRENOWA STARK prostokątny pojemnik do lodów z tworzywa

Odpowiednie warunki przechowywania produktów spożywczych gwarantują zachowanie walorów smakowych oraz bezpieczeństwo mikrobiologiczne. Prostokątne pojemniki z folii polistyrenowej idealnie sprawdzą się do pakowania, przechowywania oraz transportu żywności z gwarancją zachowania ich jakości.

Cena 4,43 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI300

Marka: PERNIGOTTI

op. 5 kg VARIEGATO AMORE NOCCIOLA 12092010C PERNIGOTTI krem o smaku gianduia z chrupiącymi wafelkami i orzechami laskowymi

Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 725,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE