POLEWY CZEKOLADOWE  Liczba produktów: 16.

POLEWY CZEKOLADOWE

Polewa czekoladowa służy do oblewania ciast i deserów. Domowym sposobem polewę robi się z kakao i dodatkiem tłuszczu roślinnego (masła lub margaryny), cukru i mleka. Polewę czekoladową można przygotować również z prawdziwej czekolady, dodając do niej również tłuszcz roślinny, olej albo masło. Polewa na ciastach może być błyszcząca lub matowa, wa...

Polewa czekoladowa służy do oblewania ciast i deserów. Domowym sposobem polewę robi się z kakao i dodatkiem tłuszczu roślinnego (masła lub margaryny), cukru i mleka. Polewę czekoladową można przygotować również z prawdziwej czekolady, dodając do niej również tłuszcz roślinny, olej albo masło. Polewa na ciastach może być błyszcząca lub matowa, ważne by miała odpowiednią gęstość, w przypadku oblewania ciastek deserowych, monoporcji, powinna ładnie pokryć całą powierzchnię ciastka.  

Więcej

Promocja dotyczy produktów z datą do 23.11.2020
130,00 zł
Polewa do dekoracji ciast i tortów
161,00 zł
Brak magazynie
Polewa do oblewania, doskonała do dekoracji ciast i tortów
130,00 zł
Polewa biała w dyskach.
220,00 zł
Brak magazynie
Nadzienie do pralin
172,75 zł
Brak magazynie
Produkty 1 - 16 z 16

Przejdź do góry