Polewy czekoladowe  Liczba produktów: 17.

Polewy czekoladowe

POLEWA CZEKOLADOWA służy do oblewania ciast i deserów. Domowym sposobem polewę robi się z KAKAO i dodatkiem tłuszczu roślinnego (masła lub margaryny), cukru i mleka. Polewę czekoladową można przygotować również z PRAWDZIWEJ CZEKOLADY, dodając do niej również tłuszcz roślinny, olej albo masło. Polewa na ciastach może być błyszcząca lub matowa, wa...

POLEWA CZEKOLADOWA służy do oblewania ciast i deserów. Domowym sposobem polewę robi się z KAKAO i dodatkiem tłuszczu roślinnego (masła lub margaryny), cukru i mleka. Polewę czekoladową można przygotować również z PRAWDZIWEJ CZEKOLADY, dodając do niej również tłuszcz roślinny, olej albo masło. Polewa na ciastach może być błyszcząca lub matowa, ważne by miała odpowiednią gęstość, w przypadku oblewania ciastek deserowych, monoporcji, powinna ładnie pokryć całą powierzchnię ciastka. Do białej czekolady możemy dodać specjalny BARWNIK DO CZEKOLADY   ( tłuszczorozpuszczalny), dla uzyskania koloru. 

Więcej

Polewa biała NON TEMP 2,5 kg BAKELS
156,25 zł
Brak magazynie
Polewa biała Surogat NON TEMP 1kg g BAKELS
25,00 zł
Brak magazynie
Surogat Centramerica Polewa biała Master Martini
28,00 zł
Brak magazynie
Surogat Centramerica polewa biała Master Martini
234,80 zł
Brak magazynie
Polewa do oblewania, doskonała do dekoracji ciast i tortów
128,60 zł
Polewa biała do oblewania, doskonała do ciast i tortów
124,00 zł
Polewa do dekoracji ciast i tortów
147,60 zł
Brak magazynie
Produkty 1 - 17 z 17

Przejdź do góry