Polewy czekoladowe  Liczba produktów: 17.

Polewy czekoladowe

POLEWA CZEKOLADOWA służy do oblewania ciast i deserów. Domowym sposobem polewę robi się z KAKAO i dodatkiem tłuszczu roślinnego (masła lub margaryny), cukru i mleka. Polewę czekoladową można przygotować również z PRAWDZIWEJ CZEKOLADY, dodając do niej również tłuszcz roślinny, olej albo masło. Polewa na ciastach może być błyszcząca lub matowa, wa...

POLEWA CZEKOLADOWA służy do oblewania ciast i deserów. Domowym sposobem polewę robi się z KAKAO i dodatkiem tłuszczu roślinnego (masła lub margaryny), cukru i mleka. Polewę czekoladową można przygotować również z PRAWDZIWEJ CZEKOLADY, dodając do niej również tłuszcz roślinny, olej albo masło. Polewa na ciastach może być błyszcząca lub matowa, ważne by miała odpowiednią gęstość, w przypadku oblewania ciastek deserowych, monoporcji, powinna ładnie pokryć całą powierzchnię ciastka. Do białej czekolady możemy dodać specjalny BARWNIK DO CZEKOLADY   ( tłuszczorozpuszczalny), dla uzyskania koloru. 

Więcej

Polewa biała NON TEMP 2,5 kg BAKELS
156,25 zł
Brak magazynie
Polewa biała Surogat NON TEMP 1kg g BAKELS
25,00 zł
Surogat Centramerica Polewa biała Master Martini
28,00 zł
Brak magazynie
Surogat Centramerica polewa biała Master Martini
234,80 zł
Brak magazynie
Polewa do oblewania, doskonała do dekoracji ciast i tortów
125,00 zł
Polewa biała do oblewania, doskonała do ciast i tortów
120,00 zł
Polewa do dekoracji ciast i tortów
147,60 zł
Brak magazynie
Produkty 1 - 17 z 17

Przejdź do góry