Temperówki do czekolady  Liczba produktów: 9.

Temperówki do czekolady

Temperówka do czekolady jest profesjonalnym urządzeniem do temperowania czekolady. W sposób automatyczny ustawia zakres temperatur w procesie krystalizacji masła kakaowego zawartego w czekoladzie. Urządzenie do temperowania czekolady, bardzo ułatwia proces pracy z czekoladą i jest niezbędne przy większej produkcji pralin i wyrobów czekoladowych....

Temperówka do czekolady jest profesjonalnym urządzeniem do temperowania czekolady. W sposób automatyczny ustawia zakres temperatur w procesie krystalizacji masła kakaowego zawartego w czekoladzie. Urządzenie do temperowania czekolady, bardzo ułatwia proces pracy z czekoladą i jest niezbędne przy większej produkcji pralin i wyrobów czekoladowych. Temperówki do czekolad, mogą mieć różną pojemność od 1kg do kilkunastu. W jednym urządzeniu temperujemy tylko jeden rodzaj czekolady. Do temperówek może być w zestawie stół wibracyjny do czekolady.

Więcej

Produkty 1 - 9 z 9

Przejdź do góry