TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY  Liczba produktów: 9.

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Temperówka do czekolady jest profesjonalnym urządzeniem do profesjonalnej jej obróbki. W sposób automatyczny ustawia zakres temperatur w procesie krystalizacji masła kakaowego zawartego w czekoladzie. Temperówka do czekolady, bardzo ułatwia proces pracy z czekoladą i jest niezbędne przy większej produkcji pralin i wyrobów czekoladowych. To urząd...

Temperówka do czekolady jest profesjonalnym urządzeniem do profesjonalnej jej obróbki. W sposób automatyczny ustawia zakres temperatur w procesie krystalizacji masła kakaowego zawartego w czekoladzie. Temperówka do czekolady, bardzo ułatwia proces pracy z czekoladą i jest niezbędne przy większej produkcji pralin i wyrobów czekoladowych. To urządzenie, które może mieć różną pojemność od 1kg do kilkunastu. Należy mieć jednak na uwadze fakt, że jedna temperówka do czekolady może obsłużyć tylko jeden rodzaj czekolady. W zestawie można także dokupić stół wibracyjny do czekolady.

Więcej

Produkty 1 - 9 z 9

Przejdź do góry