Indeks: MONIN282
Marka: MONIN
METALOWY STOJAK NA 4 SZKLANE BUTELKI SYROPÓW MONIN
Elegancki i bardzo praktyczny metalowy stojak na 4 butelki syropów. Niezbędny element wyposażenia każdego baru i kawiarni.
W dziale nowości cukiernicze znajdziesz wszystkie nowo dodane produkty znajdujące się w różnych kategoriach. Zaglądając tutaj zawsze będziesz na bieżąco i poznasz bogaty asortyment produktów, który wciąż poszerzamy z myślą o potrzebach naszych Klientów. Czekolady, praliny, książki , opłatki na tort - to tylko niektóre z produktów, które z pewnością przydadzą się Państwu w domu. W naszym sklepie internetowym znajdą Państwo także słodkie prezenty i upominki dla najbliższych. A dla koneserów znajdzie się również wysokiej jakości kawa ziarnista. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu.
Jest 267 produktów.
Indeks: MONIN282
Marka: MONIN
Elegancki i bardzo praktyczny metalowy stojak na 4 butelki syropów. Niezbędny element wyposażenia każdego baru i kawiarni.
Indeks: MONIN116(1)
Marka: MONIN
koncentrat ginger - aromatyczne połączenie imbiru i cytryny o zrównoważonej słodyczy - skoncentrowana forma do rozcieńczania - doskonała baza do orzeźwiających lub rozgrzewających napojów - spróbuj koniecznie!
Indeks: MONIN09(1)
Marka: MONIN
"bułeczka cynamonowa" - syrop cukrowy łączący korzenne nuty cynamonu z otulającym aromatem drożdżowych wypieków - idealny dodatek do ulubionego rozgrzewającego napoju na długie jesienne i zimowe wieczory - spróbuj koniecznie!
Indeks: MODECOR1262
Marka: MODECOR
Zestaw dwustronnych markerów spożywczych w 8 podstawowych kolorach - czerwonym, żółtym, brązowym, czarnym, zielonym, pomarańczowym, niebieskim, różowym.
Indeks: TRUCILLO01
Marka: TRUCILLO
Kawa ziarnista - 100% Arabica - o słodkim i wyrafinowanym smaku z nutami kwiatów i owoców. Przeznaczona do użytku profesjonalnego oraz na użytek domowy.
Indeks: TRUCILLO02
Marka: TRUCILLO
Kawa ziarnista - 80% Arabica i 20% Robusta - o pełnym i energetyzującym smaku z nutami czekolady, orzechów laskowych, suszonych owoców i prażonych migdałów oraz wyczuwalnymi nutami tostowymi. Przeznaczona do użytku profesjonalnego oraz na użytek domowy.
Indeks: TRUCILLO03
Marka: TRUCILLO
Kawa ziarnista - 70% Arabica i 30% Robusta - o pełnym i trwałym smaku z nutami czekolady, przypraw i goździków oraz wyczuwalnymi nutami tostowymi. Przeznaczona do użytku profesjonalnego oraz na użytek domowy.
Indeks: TRUCILLO04
Marka: TRUCILLO
Kawa ziarnista - 50% Arabica i 50% Robusta - o mocnym i bogatym smaku z nutami kakao, gorzkiej czekolady, suszonych owoców i przypraw korzennych oraz wyczuwalnymi nutami tostowymi. Przeznaczona do użytku profesjonalnego oraz na użytek domowy.
Indeks: PERNIGOTTI322
Marka: PERNIGOTTI
Polewa wiśniowa - dodatek smakowy i dekoracyjny. Doskonale sprawdzi się do deserów lodowych i gofrów z bitą śmietaną. Będzie również doskonałym uzupełnieniem napojów kawowych i słodkich potraw.
Indeks: PERNIGOTTI324
Marka: PERNIGOTTI
Polewa truskawkowa - dodatek smakowy i dekoracyjny. Doskonale sprawdzi się do deserów lodowych i gofrów z bitą śmietaną. Będzie również doskonałym uzupełnieniem napojów kawowych i słodkich potraw.
Indeks: PERNIGOTTI326
Marka: PERNIGOTTI
Polewa owoce leśne - dodatek smakowy i dekoracyjny. Doskonale sprawdzi się do deserów lodowych i gofrów z bitą śmietaną. Będzie również doskonałym uzupełnieniem napojów kawowych i słodkich potraw.
Indeks: PERNIGOTTI323
Marka: PERNIGOTTI
Polewa kakaowa - dodatek smakowy i dekoracyjny. Doskonale sprawdzi się do deserów lodowych i gofrów z bitą śmietaną. Będzie również doskonałym uzupełnieniem napojów kawowych i słodkich potraw.
Indeks: PERNIGOTTI325
Marka: PERNIGOTTI
Polewa karmelowa - dodatek smakowy i dekoracyjny. Doskonale sprawdzi się do deserów lodowych i gofrów z bitą śmietaną. Będzie również doskonałym uzupełnieniem napojów kawowych i słodkich potraw.
Indeks: JAZZYWAFFBAB
Gofrownica do BUBBLE WAFFLE pozwala w szybki i prosty sposób przygotować modne i atrakcyjne wizualnie gofry o wyjątkowych walorach smakowych.
Indeks: KSIĄŻKI6
Ta pozycja jest skierowana do wszystkich miłośników lodów, zarówno amatorów, początkujących oraz doświadczonych cukierników. Czyli do tych, którzy chcą zgłębić tajniki technologii wytwarzania lodów.
Indeks: INNE45
Słodki sos deserowy inspirowany popularnym batonikiem z kremem orzechowym - dodatek smakowy i dekoracyjny. Doskonale sprawdzi się do deserów lodowych i gofrów z bitą śmietaną. Będzie również doskonałym uzupełnieniem napojów kawowych i słodkich potraw.
Indeks: MONALISA66
Marka: MODECOR
Ziarna kawy z ciemnej czekolady to "posypka" dekoracyjna o bardzo realistycznym kształcie i aromacie ziaren kawowych. Jej wykorzystanie zależy tylko od kreatywności twórcy, może służyć do ozdabiania wypieków, deserów, napojów kawowych, gorącej czekolady z bitą śmietaną i... do podjadania z ulubionego kubka czy miseczki.
Indeks: PAVONI411
Marka: PAVONI ITALIA
Ergonomiczna i wyjątkowo praktyczna łopatka cukiernicza wykonana z odpornego na działanie wysokich temperatur silikonu - zawieszany uchwyt + wgłębienie do czyszczenia krawędzi.
Indeks: PAVONI410
Marka: PAVONI ITALIA
Forosil strip - praktyczność maty z mikroperforacją w formie wygodnych do stosowania pasków. Perforowane paski wykonane są z włókna szklanego i mikrootworami, który szczelnie pokryto warstwą silikonu. Przeznaczone do równomiernego wypieku ciasta kruchego, drożdżowego i ciast na zakwasie w metalowych formach i rantach cukierniczych.
Indeks: HANSBRUNNER150
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia lizaków czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER149
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia lizaków czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER148
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia lizaków czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER146
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia lizaków czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: CHOCOWORLD113
Marka: CHOCOLATE WORLD
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: CHOCOWORLD101
Marka: CHOCOLATE WORLD
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: CHOCOWORLD46
Marka: CHOCOLATE WORLD
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER151
Marka: HANS BRUNNER
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych figurek czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: CHOCOWORD116
Marka: CHOCOLATE WORLD
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych figurek czekoladowych. Wyjątkowa forma z poliwęglanu do tworzenia dużych korpusów czekoladowych w kształcie połówki jajka o długości około 40 centymetrów. Cena dotyczy 1 połówki jajka.
Indeks: MARTELLATO54
Marka: MARTELLATO
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o transparentnej barwie.
Indeks: CHOCOWORLD186
Marka: CHOCOLATE WORLD
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER140
Marka: HANS BRUNNER
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER139
Marka: HANS BRUNNER
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych lizaków czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER137
Marka: HANS BRUNNER
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych figurek czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER143
Marka: HANS BRUNNER
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych figurek czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER142
Marka: HANS BRUNNER
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych figurek czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER147
Marka: HANS BRUNNER
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych figurek czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER138
Marka: HANS BRUNNER
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych figurek czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER141
Marka: HANS BRUNNER
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych figurek czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER145
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nowoczesnych, dekorowanych lub nadziewanych tabliczek czekolady. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER129
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nowoczesnych, dekorowanych lub nadziewanych tabliczek czekolady. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER130
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nowoczesnych, dekorowanych lub nadziewanych tabliczek czekolady. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER127
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nowoczesnych, dekorowanych lub nadziewanych tabliczek czekolady. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER122
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nowoczesnych, dekorowanych lub nadziewanych tabliczek czekolady. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER128
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nowoczesnych, dekorowanych lub nadziewanych tabliczek czekolady. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER131
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nowoczesnych, dekorowanych lub nadziewanych tabliczek czekolady. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER109
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nowoczesnych, dekorowanych lub nadziewanych tabliczek czekolady. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER132
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nadziewanych lub dekorowanych pralin. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER38
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia figurek czekoladowych w oryginalnych kształtach. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER144
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia figurek czekoladowych w oryginalnych kształtach. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: CACAOBARRY39
Marka: CACAO BARRY
Bio Botanika by Igor Zaritskyi - ekologiczna ciemna czekolada >>> "energia słońca z Madagaskaru z delikatną goryczką i świeżą kwasowością egzotycznych i ekologicznych roślin".
Indeks: BABBI224
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem na bazie aromatycznego solonego karmelu o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI38
Marka: PERNIGOTTI
Skoncentrowana pasta smakowo-aromatyczna z 20% zawartością białej czekolady. Pozwala na produkcję kremowych i aromatycznych lodów o smaku białej czekolady. Stosowana jako dodatek smakowy i aromatyczny do wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI281
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty z orzechów laskowych z kakao i chrupkami ryżowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL35
Marka: COMPRITAL
Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych na bazie whisky (5%). Classic pastes - seria dopracowanych smaków past cukierniczych - szeroki wybór umożliwiający tworzenie produktów nawiązujących do włoskiej tradycji oraz kreowanie nowych i oryginalnych połączeń smakowych - dodatki smakowe do lodów i cukiernictwa.
Indeks: PERNIGOTTI290
Marka: PERNIGOTTI
Gęsta i wyjątkowo kremowa pasta do przekładania i dekorowania lodów o smaku słonego karmelu maślanego. Produkt do lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI318
Marka: PERNIGOTTI
Zbilansowana mieszanka bazowa do sporządzania aromatycznych i kremowych lodów o smaku jogurtu greckiego. Półprodukt w proszku z wysoką zawartością jogurtu. Przygotowanie w procesie zimnym - wystarczy wymieszać z mlekiem i/lub wodą w odpowiednich proporcjach.
Indeks: PERNIGOTTI310
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowy produkt - pasta orzechowa do lodów w postaci pesto. Doskonały smak prażonych orzechów uwydatniony dodatkiem soli morskiej. Gęsta i kremowa konsystencja z drobnymi kawałkami chrupiących orzechów. Nowoczesne wydanie lodów w orzechowych smakach.
Indeks: PERNIGOTTI317
Marka: PERNIGOTTI
Zbilansowany i gotowy do użycia produkt w postaci pasty do sporządzania lodów o smaku czerwonych owoców - wiśnia, truskawka, malina, granat. Do produkcji - sorbetów owocowych, lodów na patyku, napojów typu granita, koktajli, polew i deserów lodowych.
Indeks: PERNIGOTTI316
Marka: PERNIGOTTI
Zbilansowany i gotowy do użycia produkt w postaci pasty do sporządzania lodów o smaku owoców tropikalnych - mango, różowa gujawa, marakuja, ananas. Do produkcji - sorbetów owocowych, lodów na patyku, napojów typu granita, koktajli, polew i deserów lodowych.
Indeks: PERNIGOTTI314
Marka: PERNIGOTTI
KIT PROFUMO DI SARDEGNA - kompleksowy zestaw do produkcji kremowych lodów o smaku sera ricotta ze słodkim kremem miodowym i chrupiącą kruszonką z owocami mirtu.
Indeks: PERNIGOTTI274
Marka: PERNIGOTTI
KIT PROFUMO DI SICILIA - kompleksowy zestaw do tworzenia lodów o delikatnym smaku prażonych migdałów i cynamonu, z aromatyczną nutą cytrusów, udekorowanych kruszonką z kawałkami kandyzowanych pomarańczy i orzechów pistacjowych.
Indeks: PERNIGOTTI260
Marka: PERNIGOTTI
KIT MODICA - kompleksowy zestaw do produkcji wyjątkowych lodów czekoladowych z certyfikowanej czekolady Modica IGP. Aromatyczne lody o intensywnym smaku z chrupiącymi kawałkami surowej (nieoczyszczonej) czekolady.
Indeks: PERNIGOTTI283
Marka: PERNIGOTTI
KIT TORTA CHEESECAKE - kompleksowy zestaw do produkcji aromatycznych lodów o smaku klasycznego sernika z lekką cytrynową nutą z chrupiącym dodatkiem kruszonych ciasteczek karmelowych.
Indeks: PERNIGOTTI287
Marka: PERNIGOTTI
KIT COFFEE SHOCK - kompleksowy zestaw do produkcji aromatycznych lodów czekoladowo-kawowych. Aromatyczna baza do kremowych lodów kawowych z mocnym akcentem kakao. Kremowa pasta variegato o smaku czekoladowo-kawowym z chrupiącymi kryształkami kawowymi.
Indeks: PERNIGOTTI288
Marka: PERNIGOTTI
KIT PANNAFRAGOLA FRIZZY - to stworzony z myślą o najmłodszych lodożercach zestaw do produkcji lodów o smaku landrynek śmietankowo-truskawkowych z wyjątkowym musującym efektem. Zestaw składa się z pasty o smaku śmietankowo-truskawkowym, truskawkowej pasty variegato z musującymi granulkami cukru oraz dekoracji cukrowej w kształcie truskawek.
Indeks: PERNIGOTTI278
Marka: PERNIGOTTI
KIT BANANAO - to stworzony z myślą o najmłodszych lodożercach zestaw do produkcji słodkich lodów bananowych z mleczną czekoladą. Zestaw składa się z pasty bananowej, variegato z mleczną czekoladą i efektownej dekoracji cukrowej w kształcie bananów.
Indeks: PERNIGOTTI315
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty pistacjowej z kawałkami orzechowo-migdałowego nugatu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI309
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowy produkt - pasta orzechowa do lodów w postaci pesto. Doskonały smak prażonych orzechów uwydatniony dodatkiem soli morskiej. Gęsta i kremowa konsystencja z drobnymi kawałkami chrupiących orzechów. Nowoczesne wydanie lodów w orzechowych smakach.
Indeks: PERNIGOTTI282
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu. Intensywny smak gorzkiej czekolady i praktyczne opakowanie - butelka.
Indeks: PERNIGOTTI262
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z karmelową nutą. Do urozmaicania i oblewania lodów i deserów mrożonych. Dodatek emulgatorów zapewnia doskonałe połączenie polewy z produktem.
Indeks: PERNIGOTTI286
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z malinowymi kryształkami cukru. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: PERNIGOTTI306
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z chrupiącymi kawałkami kokosa i tropikalnym aromatem mango. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!