TYLKI CUKIERNICZE  Liczba produktów: 65.

TYLKI CUKIERNICZE

Tylka cukiernicza to jedno z podstawowych narzędzi pracy cukiernika.  Tylki są „końcówkami” worków cukierniczych. Mogą być metalowe lub plastikowe. Służą do dekorowania ciast, tortów, muffinek kremami na bazie śmietany, czekolady lub kremami maślanymi. W zależności od wyprofilowania i wzorów można wykonać nimi podstawowe proste dekoracje oraz ba...

Tylka cukiernicza to jedno z podstawowych narzędzi pracy cukiernika.  Tylki są „końcówkami” worków cukierniczych. Mogą być metalowe lub plastikowe. Służą do dekorowania ciast, tortów, muffinek kremami na bazie śmietany, czekolady lub kremami maślanymi. W zależności od wyprofilowania i wzorów można wykonać nimi podstawowe proste dekoracje oraz bardziej skomplikowane wzory. Tylki rosyjskie umożliwiają wykonanie pięknych dekoracji kwiatowych. Z kolei tylki malutkie na 1mm pozwalają wykonać bardzo precyzyjne wzory np. na pierniczkach. W swoim asortymencie warto mieć kilka różnych rodzajów tylek cukierniczych. 

Więcej

na stronie
Produkty 53 - 65 z 65

Przejdź do góry