Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Szkolenia cukiernicze. Zapraszamy na szkolenia cukiernicze do siedziby naszej firmy SEMPRE GROUP, w której organizowane są szkolenia otwarte i zamknięte, prowadzone w ramach wsparcia branży cukierniczej i lodziarskiej. Szkolenia cukiernicze otwarte prowadzone są przez Ambasadorów i Technologów marek współpracujących z Sempre Group. W siedzibie firmy powstała również akademia cukiernicza Warsaw Academy of Pastry Arts. Jest to specjalnie zaprojektowany kurs cukierniczy dedykowany do wszystkich, którzy chcą nauczyć się podstaw cukiernictwa, jak również zdobyć nowe umiejętności i kwalifikacje w tworzeniu nowoczesnych deserów, wyrobów cukierniczych i czekoladowych. Głównym kierunkiem jest połączenie klasycznych smaków i tekstur z nowymi trendami w cukiernictwie oraz profesjonalne szkolenia z zakresu produkcji lodów rzemieślniczych. W ofercie Akademii znajdują się również specjalistyczne kursy cukiernicze tworzenia artystycznych dekoracji w stylu angielskim, rzeźb z czekolady i karmelu.
Jest 25 produktów.
Indeks: VOUCHER900
Marka: SEMPRE
Spraw najsłodszy prezent Pasjonatowi Cukiernitwa - podaruj Voucher na Szkolenie w prestiżowej Akademii Cukiernictwa Warsaw Academy of pastry Arts
Indeks: VOUCHER1600
Marka: SEMPRE
Wymażony prezent dla Miłosników Cukiernictwa, który pozwolo zrealizować marzenie o szkoleniu pod okiem wybitnych Mistrzów Cukiernictwa w Warsaw Academy of Pastry Arts
Indeks: SZKOLENIEONLINE2203
Szkolenie on-line Cały dochód dla Ukrainy #wpsarcieukrainy
Indeks: SZKOLENIE16170323
Poznaj arcymistrzowskie tworzenie tertów weselnych.
Indeks: SZKOLENIE20210323
Marka: SEMPRE
Słynna Pannetone, Mazurki i Monoporcje Wielkanocne - 7 przepisów na Ciasta Wielkanocne
Indeks: SZKOLENIE220323
Marka: SEMPRE
*Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwote minimum 3500 w sklepie Sempre.
Indeks: SZKOLENIE230323
Marka: SEMPRE
Torty lodowe - alternatywa dla tradycyjnych tortów okolicznościowych w cukiernictwie. Całoroczna oferta lodziarni.
Indeks: SZKOLENIE300323
Poznaj sztukę artystecznego dekorowania tortu z Mistrzynia Cukiernictwa
Indeks: SZKOLENIE310323
Marka: SEMPRE
Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą.
Indeks: SZKOLENIE120423
Marka: SEMPRE
Cukiernictwo butikowe wprowadziło nowe trendy, wymagając tym samym od cukierników ponad przeciętnych umiejetności i wiedzy. Daje tym samym nieograniczone mozliwości w kreowaniu autorskich deserów o unikalnym wygladzie i smakach.
Indeks: SZKOLENIE340423
Marka: SEMPRE
8 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.
Indeks: SZKOLENIE110423
Marka: SEMPRE
Deser skrywający wiele tekstur i smaków.
Indeks: SZKOLENIE15160423
Marka: SEMPRE
10 różnorodnych deserów w jednym stylu, łączacych szyk i elegancja w wykonaniu.
Indeks: SZKOLENIE19210423
Marka: SEMPRE
W programie: praliny, trufle, tabliczki i rzeźba wykonana indywidualnie przez każdego z Uczestników szkolenia.
Indeks: SZKOLENIE240423
Tort Torebka - Połącz artystyczną sztukę cukierniczą z modą
Indeks: SZKOLENIE250423
Marka: SEMPRE
6 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Indeks: SZKOLENIE890523)
Tort układany w kształt piramidy z francuskich ptysi.
Indeks: SZKOLENIE110523
5 tortów wykonanych w 1 dzień
Indeks: SZKOLENIE150523
Marka: SEMPRE
7 różnorodnych przepisów na bazie ciasta parzonego
Indeks: SZKOLENIE170523
Marka: SEMPRE
Lekkie, kolorowe desery w nowoczesnej formie słoiczków.
Indeks: SZKOLENIE190523
Marka: SEMPRE
Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą.
Indeks: SZKOLENIE20210523
Marka: SEMPRE
6 monoporcji w butikowym wydaniu bogactwo smaków i tekstur w jednej formie.
Indeks: SZKOLENIE250523
Całkowicie inne wydanie francuskich makaroników. Poznaj wytrawne smaki w niestatndardowym wydaniu.
Indeks: SZKOLENIE570623
16 wypieków piekarskich na Mistrzowskim poziomie - skondensowana wiedza, do której niektórzy dochodzili latami. Ty możesz ją posiąść w 3 dni!
Indeks: SZKOLENIE12130623
Marka: SEMPRE
Odkryj bogactwo smaków zamkniętych w czekoladowych drażetkach i poznaj technologię pracy z bębnem drażetkarkim.