13.09.2019 Makaroniki Francuskie Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze

SZKOLENIE1

Producent: SEMPRE

650,00 zł brutto.

650,00 zł za szt.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 65 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 65 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 6,50 zł.


Udostępnij: 

Makaroniki - tradycyjne, francuskie ciasteczka. Z pozoru bardzo łatwe do przygotowania. Kto już je piekł, wie że wymagają nie lada umiejętności i wiedzy, by idealnie wyrosły, nabrały odpowiedniej chrupkości i kształtu.

Głównymi składnikami makaroników są mączka migdałowa i białko.

Wykonywane na bazie bezy francuskiej oraz bezy włoskiej

Na szkoleniu dowiesz się również jak perfekcyjnie komponować różne rodzaje kremów, ganache w połączeniu z owocowymi konfiturami.

Prowadzący: Igor Zaritskiy
Szacunkowy czas trwania: 10.00-18.00 z przerwą na lunch

Cena szkolenia 1-dniowego: 650zł (brutto)

Miejsce: siedziba Sempre Group, Pruszków, Wiejska 13A
 

W programie znajdą się następujące receptury:

·        Kokos/kafir/marakuja

·        Czekolada - pomarańcza

·        Malina - anyż

·        Pistacja - truskawka

·        Orzech laskowy - rokitnik

·        Mango – wanilia

Podczas szkolenia zapewniamy:

  1. Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  2. Surowce
  3. Napoje, kawa, lunch
  4. Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  5. 20% rabatu na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 

Mówi o sobie:
Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

AKADEMIA: tel. 881-053-043

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

13.09.2019 Makaroniki Francuskie Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze

13.09.2019 Makaroniki Francuskie Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze

Przejdź do góry