7.02.2020 Cronut – Ciasto pączkowe z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze

SZKOLENIE1

Producent: SEMPRE

650,00 zł brutto.

650,00 zł za szt.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 65 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 65 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 6,50 zł.


Udostępnij: 

Cronut – Ciasto pączkowe z Igorem Zaritskim

Cronut to pączek strukturą ciasta przypominający croissant. Wymyślony w nowojorskich cukierniach, przypomina pączek i jest zrobiony z ciasta półfrancuskiego, które jest smażone w oleju z pestek winogron. Następnie jest wypełniane ganaszem i konfiturą i udekorowane cukrowym foundantem.

Pod okiem Igora Zaritskiego złamiemy, przeanalizujemy, i wykonamy recepturę na ten wyśmienity deser.

 

W programie:

  •          Ciasto półfrancuskie
  •          Temperatura garowania i smażenia
  •          Ganasze czekoladowe, 
  •          Konfitury owocowe 
  •          Polewy cukrowe

Podczas szkolenia zapewniamy:

  1. Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  2. Surowce
  3. Napoje, kawa, lunch
  4. Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  5. Atrakcyjne rabatu na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 

Mówi o sobie:
Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

AKADEMIA: tel. 881-053-043

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

7.02.2020 Cronut – Ciasto pączkowe z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze

7.02.2020 Cronut – Ciasto pączkowe z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry