• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

7,12 Masterclass 2 KREACJE ŚWIĄTECZNE Iwaniuk Rosiński Wiśniewski Szkolenia ON-LINE
  • 7,12 Masterclass 2 KREACJE ŚWIĄTECZNE Iwaniuk Rosiński Wiśniewski Szkolenia ON-LINE
  • 7,12 Masterclass 2 KREACJE ŚWIĄTECZNE Iwaniuk Rosiński Wiśniewski Szkolenia ON-LINE
  • 7,12 Masterclass 2 KREACJE ŚWIĄTECZNE Iwaniuk Rosiński Wiśniewski Szkolenia ON-LINE
  • 7,12 Masterclass 2 KREACJE ŚWIĄTECZNE Iwaniuk Rosiński Wiśniewski Szkolenia ON-LINE
  • 7,12 Masterclass 2 KREACJE ŚWIĄTECZNE Iwaniuk Rosiński Wiśniewski Szkolenia ON-LINE

PAKIET 1 Masterclass 2 KREACJE ŚWIĄTECZNE + Książka Nagranie ze Szkolenia ON-LINE z 7.12.20

KREACJEPAKIET1
519,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

 Nagranie ze Szkolenia ON-LINE z 7.12.20 MASTERCLASS 2 - KREACJE NA ŚWIĘTA  SZKOLENIE ON_LINE + KSIĄŻKA

PAKIET 1 zawiera: szkolenie on line Masterclass 2 Kreacje Świąteczne + Książka KREACJE piersza edycja

Szkolenie poprowadzą Autorzy w formie prezentacji.

Na spotkaniu wykonanych zostanie 5 smakowitych receptur zawartych w najnowszej książce, tak by już na początku grudnia poczuć Magię Świąt . Będzie to również i przede wszystkim okazja do spędzenia czasu w wyjątkowej atmosferze i towarzystwie wszystkich osób pozytywnie zaangażowanych w rozwój nowoczesnego cukiernictwa.

KILKA SŁÓW O KSIĄŻCE:

Najnowsza publikacja KREACJE NA ŚWIĘTA wzbogacona została udziałem i wsparciem najbliższych Przyjaciół Autorów.

Wybitnych osobowości:

  • Chef Bogdan Gałązka napisał piękny wstęp,
  • Pani Bożena Sikoń-Wojtal stworzyła wspaniały tekst o cieście drożdżowym,
  • Iga Sarzyńska rozpływała się nad piernikiem,
  • Tomasz Deker wziął na warsztat sernik, a
  • Tomasz Korfel mak
  • Wszystko spiął opisem świątecznych przypraw Wojciech Rzepecki.…
  • Jakub Wilczek dopełnił kreacją przepięknych zdjęć

Lokalizacja: Warsaw Academy of Pastry Arts Sempre Group

Szkolenie ma charakter pokazowy z indywidualnymi konsultacjami prowadzonymi on-line poprzez komentarze.

CZAS SZKOLENIA: ok. 8h z przerwą

W trakcie WYDARZENIA,  krok po kroku zaprezentowanych zostało 5 receptur:

Szkolenie prowadzone jest na specjalnej Grupie Zamkniętej na FB, dla osób, które wykupiły dostęp.

Nagranie pozostanie dostępne w Grupie na okres 12 miesięcy od daty szkolenia.

Masz możliwość powrotu w dowolnym momencie do dowolnego fragmentu z tranmisji.

Zabrania się kopiownia, nagrywania i udostępniania ( W TYM ORGANIZOWANIA WSPÓLNEGO OGLADANIA) materiałów poza Grupę

Więcej informacji:

      Anna Cienkowska 532 403  25

      akademia@sempreinfo.pl / a.cienkowska@sempreinfo.pl

      Joanna Olszewska 601 27 36 37

PROWADZĄCY

MICHAŁ IWANIUK

Michał Iwaniuk

Aktualnie 7. najlepszy cukiernik na świecie
Szef cukierni Airport Hotel Okęcie, odpowiedzialny za kreację marki Czekolada Café (od 2014). Finalista World Chocolate Masters – Paryż 2018 (WCM). Regionalny World Chocolate Master Akademii Czekolady Barry Callebaut. Laureat tytułu Best Pastry Chef (2016). Autor czekolady Mazovia – własnej kompozycji Or Noir – szlachetnej i limitowanej linii skomponowanej w ramach przygotowań do World Chocolate Masters 2018.  Szkoleniowiec w Warsaw Academy of Pastry Arts

 

MACIEJ ROSIŃSKI

Maciej Rosińki

Wielokrotnie nagradzany, doskonały kucharz i cukiernik

Ambasador marki Callebaut. Reprezentując Polskę zdobył brązowy medal na Marco Polo Cup w Szanghaju. W roku 2016 był trenerem Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów w zakresie wyrobów cukierniczych i deserów. Zdobywca dwóch czapek Gault&Millau, a także osoba nominowana w kategorii Szef Jutra. Wyróżniony tytułem Szefa Roku 2016 oraz Ambasadora Łódzkiej Gastronomii 2017 w Łódzkich Nagrodach Kulinarnych.  Wielokrotny Juror w konkursach kulinarnych i cukierniczych. Szkoleniowiec w WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS

 

MACIEJ WISNIEWSKI

Maciej Wiśniewski

Utalentowany artysta – cukiernik. Człowiek z zasadami

Z cukiernictwem związany już od najmłodszych lat. Podstawy technologii zdobywał jako nastolatek, kiedy to pod okiem specjalistów rozpoczął pracę, w jednej z największych w Polsce, rodzinnej firmie „Catering Bracia Wiśniewscy”. Obecnie jako szef sekcji cukierniczej stale wprowadza do oferty firmy innowacje, wynosząc produkty wychodzące spod jego ręki na poziom mistrzowski. Wśród jego specjalizacji znajdują się zarówno artystyczne desery w formie monoporcji, desery cateringowe, także torty i praliny; ale i wyrafinowane wypieki z ciasta francuskiego. Szkoleniowiec w WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS

 

 

 

 

 

 

 

 

Szczegóły produktu
KREACJEPAKIET1
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: