1-2.02. Podstawy Cukiernictwa z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze01

SZKOLENIE2/2

Producent: SEMPRE

10 Sztuk/-i

1 200,00 zł brutto.

1 200,00 zł za szt.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 120 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 120 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 12,00 zł.


Udostępnij: 

Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym czy doświadczonym cukiernikiem, prowadzący szkolenie Igor Zaritskiy podzieli się z Tobą swą wiedzą oraz trikami stosowanymi przez niego niemal każdego dnia.

Dowiesz się, jak dobrze zorganizowana praca pozwala wiele osiągnąć bez stresu! Nauczymy Cię jak zaskakiwać smakiem i pięknym wyglądem.

Program obejmuje:

  • Przygotowanie musów, kremów, coolie, biszkoptów, glazur
  • Podstawy wyrobu kruchego ciasta, biszkoptów, sable
  • Metody dekorowania
  • Praca z teksturami
  • Łączenie smaków
  • Techniki przygotowywania
  • Przechowywanie

Przygotujemy:

  • Panna Cotta z truskawkami
  • Tiramisy
  • Tort Zacher
  • Foret Noire
  • Tarta Cytrynowa z włoską bezą
  • Tarta Owocowa
  • Ptyś Mango-Marakuja
  • Tort Opera

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Godziny: 9.00-17.00

Prowadzący: 

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 

Mówi o sobie:
Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów

Akademia przestrzega wszelkich zasad bezpieczeństwa, mianowicie:
• Odległość między uczestnikami szkolenia ( 1 osoba na 2.5 m2)
• Odpowiednia liczba dozowników z płynem do dezynfekcji rąk
• Regularne czyszczenie/ dezynfekcje stołów oraz sprzętu
• Wietrzenie sali co godzinę
• Na terenie Akademii mogą przebywać osoby zdrowe, bez objawów chorobowych sugerujących Covid-19, nie objęte izolacją lub kwarantanną
Wszyscy przebywający na terenie Akademii są zobowiązani do noszenia maseczek ochronnych lub materiału zakrywającego usta i nos

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

AKADEMIA: tel. 881-053-043

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

1-2.02. Podstawy Cukiernictwa z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze01

1-2.02. Podstawy Cukiernictwa z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze01

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry