4.02 Eklery, ptysie, parisbresty z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze

SZKOLENIE1/1

Producent:

4 Sztuk/-i

650,00 zł brutto.

650,00 zł za szt.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 65 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 65 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 6,50 zł.


Udostępnij: 

Zaskocz znajomych i klientów smakiem i pięknym wyglądem twoich wypieków.

Przepis na ciasto parzone to podstawa ptysi, groszków ptysiowych, gniazdek i innych cudownych rzeczy. Jego wykonanie wydaje się dość trudne, z nami jednak nic nie będzie dla Ciebie trudne.

Prowadzący: Igor Zaritskiy
Szacunkowy czas trwania: 9.00.00-17.00 z przerwą na lunch

Cena szkolenia 1-dniowego: 650zł (brutto)

Miejsce: siedziba Sempre Group, Pruszków, Wiejska 13A
 

 W programie znajdują się następujące receptury: 

    • Eklery: Czekoladowy, pistacjowy, waniliowy
    • Ptysie:
    • Cremeux Mango/Marakuja, Rabarbar/Sezam
    • Paris Brest słony karmel/pomarańcza/orzech laskowy
    • Saint Honore małe ptysie waniliowe w karmelu na francuskim cieście

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący: 

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 

Mówi o sobie:
Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów

Akademia przestrzega wszelkich zasad bezpieczeństwa, mianowicie:
• Odległość między uczestnikami szkolenia ( 1 osoba na 2.5 m2)
• Odpowiednia liczba dozowników z płynem do dezynfekcji rąk
• Regularne czyszczenie/ dezynfekcje stołów oraz sprzętu
• Wietrzenie sali co godzinę
• Na terenie Akademii mogą przebywać osoby zdrowe, bez objawów chorobowych sugerujących Covid-19, nie objęte izolacją lub kwarantanną
Wszyscy przebywający na terenie Akademii są zobowiązani do noszenia maseczek ochronnych lub materiału zakrywającego usta i nos

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

AKADEMIA: tel. 881-053-043

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

4.02 Eklery, ptysie, parisbresty z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze

4.02 Eklery, ptysie, parisbresty z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry