8-9.02 Wszystko o czekoladzie z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze

SZKOLENIE2/2

Producent: SEMPRE

10 Sztuk/-i

1 200,00 zł brutto.

1 200,00 zł za szt.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 120 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 120 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 12,00 zł.


Udostępnij: 

Podczas tego szkolenia nauczysz się nie tylko pracy z czekoladą, ale przede wszystkim poznasz klasyki konfekcji czekoladowej oraz podstawy tworzenia rzeźby czekoladowej.

W programie Pralinki w formie:

  • Truskawka, Ocet balsamiczny.
  • Cappuccino, Orzech laskowy.
  • Banan, Kardamon, Czarny rum.
  • Wasabi, Imbir, Yuzu.
  • Pomarańcza, Grand Marnier, Gorzka czekolada.

Pralinki cięte:

  • Kokos Malibu
  • Marakuja, wanilia
  • Pistacja Zefir

Pralinki klasyczne:

  • Trufla czekoladowa w smaku czarnej trufli z Metaxą.
  • Trufla pistacjowa
  • A la Raffaello

Tabliczka czekoladowa:

  • Pekan, Słony karmel

Prosta czekoladowa rzeźba:

  • Proste czekoladowe detale z podręcznych form
  • Plastyczna czekolada
  • Kwiat z czekolady
  • Osiągnięcie połysku
  • Zamszowanie, malowanie.
  • Metoda sklejania detali. 

Oprócz tego nauczysz się:

  •          pracy z ganaszami,
  •          tworzenie czekoladowych  korpusików w formach,
  •          oblewania pralinek,
  •          dekorowanie
  •          technik pracy z rzeźbą

Prowadzący: Igor Zaritskiy
Szacunkowy czas trwania: 10.00.00-18.00 z przerwą na lunch

Cena szkolenia 2-dniowego: 1200 zł (brutto)

Miejsce: siedziba Sempre Group, Pruszków, Wiejska 13A
 

Podczas szkolenia zapewniamy:

  1. Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  2. Surowce
  3. Napoje, kawa, lunch
  4. Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  5. Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 

Mówi o sobie:
Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

AKADEMIA: tel. 881-053-043

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

8-9.02 Wszystko o czekoladzie z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze

8-9.02 Wszystko o czekoladzie z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry