26.04 Croissant, Pain Au Chocolate, Pain aux Raisins” – z Igorem Zaritskim

SZKOLENIE260421

Producent: SEMPRE

SPRAWDŹ NADCHODZACE SZKOLENIA WWW.WAPAS.PL

9 Sztuk/-i

Uwaga: Ostatnie sztuki!

650,00 zł brutto.

650,00 zł za szt.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 65 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 65 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 6,50 zł.


Udostępnij: 

Tradycyjny Croissant to pieczywo z ciasta francuskiego w kształcie rogalika bez nadzienia. Pierwszy oficjalny przepis na croissanty pochodzi z 1839 roku i jest wiązany z osobą Augusta Zanga, właściciela wiedeńskiej piekarni przy rue de Richelieu w Paryżu.

Od tego czasu niewiele zmieniło się, nadal jest to jeden z ulubionych składników lekkiego śniadania z filiżanką kawy. Nowoczesne Croissanty przybrały kolory, odrobine inne kształty i wypełnienia różnymi nadzieniami. Podstawy pozostały te same.

W programie:

  • Croissant maślany - klasyczny
  • Croissant colorant au crémeux z kremem papaja-marakuja
  • Croissant Pain au chocolat
  • Croissant Pan aux raisins z kremem pâtisserie

Szkolenie Podstawy cukiernictwa – Croissanty, ugruntuje tą wiedzę.

Podczas szkolenia zapewniamy:

  1. Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  2. Surowce
  3. Napoje, kawa, lunch
  4. Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  5. Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Miejsce szkolenie: siedziba Sempre Group Sp. z o.o., Ul.Wiejska 13A , Pruszków

Godziny: 9.00 -17.00

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 

Mówi o sobie:
Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów

Akademia przestrzega wszelkich zasad bezpieczeństwa, mianowicie:
• Odległość między uczestnikami szkolenia ( 1 osoba na 2.5 m2)
• Odpowiednia liczba dozowników z płynem do dezynfekcji rąk
• Regularne czyszczenie/ dezynfekcje stołów oraz sprzętu
• Wietrzenie sali co godzinę
• Na terenie Akademii mogą przebywać osoby zdrowe, bez objawów chorobowych sugerujących Covid-19, nie objęte izolacją lub kwarantanną
Wszyscy przebywający na terenie Akademii są zobowiązani do noszenia maseczek ochronnych lub materiału zakrywającego usta i nos

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

AKADEMIA: tel. 881-053-043

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

26.04 Croissant, Pain Au Chocolate, Pain aux Raisins” – z Igorem Zaritskim

26.04 Croissant, Pain Au Chocolate, Pain aux Raisins” – z Igorem Zaritskim

SPRAWDŹ NADCHODZACE SZKOLENIA WWW.WAPAS.PL

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry