SZKOLENIE260421
Producent: SEMPRE
SPRAWDŹ NADCHODZACE SZKOLENIA WWW.WAPAS.PL
9 Sztuka Sztuk/-i
Uwaga: Ostatnie sztuki!
Data Dostępności:
26.04 Croissant, Pain Au Chocolate, Pain aux Raisins” – z Igorem Zaritskim
SPRAWDŹ NADCHODZACE SZKOLENIA WWW.WAPAS.PL
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Tradycyjny Croissant to pieczywo z ciasta francuskiego w kształcie rogalika bez nadzienia. Pierwszy oficjalny przepis na croissanty pochodzi z 1839 roku i jest wiązany z osobą Augusta Zanga, właściciela wiedeńskiej piekarni przy rue de Richelieu w Paryżu.
Od tego czasu niewiele zmieniło się, nadal jest to jeden z ulubionych składników lekkiego śniadania z filiżanką kawy. Nowoczesne Croissanty przybrały kolory, odrobine inne kształty i wypełnienia różnymi nadzieniami. Podstawy pozostały te same.
W programie:
Szkolenie Podstawy cukiernictwa – Croissanty, ugruntuje tą wiedzę.
Podczas szkolenia zapewniamy:
Miejsce szkolenie: siedziba Sempre Group Sp. z o.o., Ul.Wiejska 13A , Pruszków
Godziny: 9.00 -17.00
Mówi o sobie:
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Akademia przestrzega wszelkich zasad bezpieczeństwa, mianowicie: |
• Odległość między uczestnikami szkolenia ( 1 osoba na 2.5 m2) • Odpowiednia liczba dozowników z płynem do dezynfekcji rąk • Regularne czyszczenie/ dezynfekcje stołów oraz sprzętu • Wietrzenie sali co godzinę • Na terenie Akademii mogą przebywać osoby zdrowe, bez objawów chorobowych sugerujących Covid-19, nie objęte izolacją lub kwarantanną |
Wszyscy przebywający na terenie Akademii są zobowiązani do noszenia maseczek ochronnych lub materiału zakrywającego usta i nos |
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia
1. dokonując całościowego zakupu za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl
2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
AKADEMIA: tel. 881-053-043
Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802
Na razie nie dodano żadnej recenzji.