5-6.08 Szkolenie MONOPORCJE Maciek Wiśniewski

SZKOLENIE2

Producent:

Jesteś zainteresowany zapytaj o kolejny termin

1 200,00 zł brutto.

1 200,00 zł za szt.

Udostępnij: 

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 120 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 120 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 12,00 zł.


Zapraszamy na szkolenie z tworzenia nowoczesnych deserów MONOPORCJI.

Prowadzący: Maciej Wisniewski

Maciej Wiśneiwski

Maciej Wiśniewski – jeden z najbardziej uzdolnionych i kreatywnych Cukierników w Polsce. Ambasador marki Cacao Barry. Swoje pomysły realizuje w niezwykłej formie łącząc niebanalne smaki i tekstury w nowoczesnych tortach i deserach. W firmie Catering Wiśniewscy trzyma piecze nad sekcją cukierniczą. W listopadzie 2018 r. reprezentował kadrę polskich cukierników w Luksemburgu w konkursie World Chocolate Masters wraz z Michałem Iwaniukiem oraz Maciejem Rosińskim. Swój kunszt cukierniczy doskonalił m.in. w Europejskiej Szkole Mistrzów im. Wojciecha Kandulskiego oraz w Akademii Czekolady Callebaut.

Szkolenie łączące tradycyjne smaki i receptury z nowoczesną formą deseru w światowym cukiernictwie. Zapraszamy na szkolenie z Maciejem Wiśniewskim –  współwłaścicielem firmy cateringowej Bracia Wiśniewscy. .

Przede wszystkim trzeba mieć chęci, znać niektóre nowoczesne techniki, a więc też mieć od­powiednie formy silikonowe, maty, blaszki, ranty… Największą różnicą między robie­niem monoporcji i tradycyjnych słodkości jest czas.

Maciej Wiśniewski dla Mistrza Branży
Prowadzący: Maciej Wiśniewski
Szacunkowy czas trwania: 10.00-18.00 z przerwą na lunch
Cena szkolenia 2-dniowego: 1200zł (brutto)
Miejsce: Drugie piętro siedziby Sempre, Pruszków, Wiejska 13A


Pistacja morela kawaPoznacie receptury:

  • Orzech laskowy banan figa
  • Pistacja wiśnia amaretto kawa
  • Biała czekolada wanilia truskawka jogurt
  • Patechoux pistacja malina rabarbar
  • Kokos mango maracuja

Dowiesz się, jak dobrze zorganizowana praca pozwala wiele osiągnąć bez stresu! Nauczymy Cię jak zaskakiwać smakiem i pięknym wyglądem.

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • 20% rabatu na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

lub tel. 881-053-043

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14  www.sempreinfo.pl 
Warsaw Academy of Pastry ART, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

5-6.08 Szkolenie MONOPORCJE Maciek Wiśniewski

5-6.08 Szkolenie MONOPORCJE Maciek Wiśniewski

Jesteś zainteresowany zapytaj o kolejny termin

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry