08.10.2019 Dekoracje czekoladowe Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze

USŁUGI52

Producent: SEMPRE

Zapytaj o kolejny termin AKADEMIA@SEMPREINFO.PL

650,00 zł brutto.

650,00 zł za szt.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 65 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 65 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 6,50 zł.


Udostępnij: 

Dekoracje czekoladowe, są podstawą niemal każdego deseru i tortu. Dzisiaj wiele z nich możemy kupić gotowe. Jednakże znajomość sztuki tworzenia dekoracji z czekolady, pozwala na stworzenie indywidualnych, niepowtarzalnych elementów ozdabiających własne wyroby cukiernicze.

Szkolenie obejmuje gruntowne podstawy pracy z czekoladą, takie jak

  •         temperowanie czekolady,
  •         wykonanie plastycznej masy,
  •         pracę z barwnikami,
  •         wykorzystanie aerografu i kompresora  
  •         modelowanie różnego rodzaju kwiatów
  •         manualna praca z czekoladą

Prowadzący: Igor Zaritskiy
Szacunkowy czas trwania: 10.00-18.00 z przerwą na lunch

Cena szkolenia 1-dniowego: 650zł (brutto)

Miejsce: siedziba Sempre Group, Pruszków, Wiejska 13A
 

W programie znajdują się : 

·        Kwiaty z plastycznej czekolady

·        Kwiaty z temperowanej czekolady

·        Praca z barwnikami i masłem kakaowym

·        Dekoracje na zamrożonej płycie marmurowej

·        Praca z folią transferową

·        Praca z turntable

·        Listki, gniazdo, patyczki, piórka, ogonki, wachlarzy

Podczas szkolenia zapewniamy:

  1. Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  2. Surowce
  3. Napoje, kawa, lunch
  4. Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  5. 20% rabatu na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 

Mówi o sobie:
Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

AKADEMIA: tel. 881-053-043

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

08.10.2019 Dekoracje czekoladowe Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze

08.10.2019 Dekoracje czekoladowe Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze

Zapytaj o kolejny termin AKADEMIA@SEMPREINFO.PL

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry