29-30.01.20 Nowoczesne Tarty & Monoporcje Maciek Rosiński

SZKOLENIE2

Producent:

Nowy produkt

Zapytaj o kolejny termin akademia@sempreinfo.pl

1 200,00 zł brutto.

1 200,00 zł za szt.

Udostępnij: 

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 120 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 120 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 12,00 zł.


Zapraszamy na szanse zdobycia wiedzy o tym jak komponować fantastyczne desery. Jak łączyć struktury i smaki w niepowtarzalne aranżacje oraz poznać tajniki sprawnej i uporządkowanej kuchni.

Poprowadzi Ambasador marki Callebaut – Maciej Rosiński – Doświadczony, były szef kuchni łódzkiej restauracji Affogato, doskonały cukiernik, jeden z reprezentantów polskich cukierników w Luksemburgu w konkursie World Chocolate Masters.

Prowadzący: Maciej Rosiński

Maciej Rosiński - Ambasador marki Callebaut.  Zdobywca dwóch czapek  Gaullt & Millau Polska 2017. Trener sekcji cukierniczej Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów na Olimpiadzie Kulinarnej Erfurt 2016, z którą zdobył brąz i srebro. Nominowany w kategorii Szef Jutra 2017. Juror w wielu konkursach kulinarnych.

Program obejmuje receptury:

  • Marakuja, malina
  • Karmel, orzech
  • Czekolada, brusznica
  • Wanilia, ananas
  • Kokos, cytryna
  • Mleczna czekolada, wiśnia
  • Mango, banan
  • Orzech, biała czekolada

Szacunkowy czas trwania: 10.00-18.00 z przerwą na lunch

Cena szkolenia 2-dniowego: 1200zł (brutto)

Miejsce: Drugie piętro siedziby Sempre, Pruszków, Wiejska 13A

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii WWW.WAPAS.PL

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

lub tel. 881-053-043

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14  WWW.SEMPREINFO.PL 
Warsaw Academy of Pastry ART, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

 

 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

29-30.01.20 Nowoczesne Tarty & Monoporcje Maciek Rosiński

29-30.01.20 Nowoczesne Tarty & Monoporcje Maciek Rosiński

Zapytaj o kolejny termin akademia@sempreinfo.pl

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry