Wyłącznie w trybie online

25-26.11.2019 Monoporcje Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze

SZKOLENIE2

Producent: SEMPRE

1 200,00 zł brutto.

1 200,00 zł za szt.

Udostępnij: 

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 120 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 120 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 12,00 zł.


Zapraszamy na szkolenie łączące tradycyjne smaki i receptury z nowoczesną formą deseru w światowym cukiernictwie.

MONOPORCJA - ze względu na swój rozmiar zaliczana jest do deserów dla jednej osoby. Można porównać do małego torciuku/deseru w którym kryje się kilka receptur. W nowoczesnym wyglądzie łączy się tradycyjne smaki i receptury z najnowszymi odkryciami i trendami. Kształt monoporcji nadają najczęściej współczesne formy silikonowe, których użycie jest podstawą do stworzenia wyjątkowej kreacji cukierniczej.

Monoporcje to desery, które robią wrażenie swoim wyglądem, induwidualnym wykonaniem, nowoczesną dekoracją, delikatnym smakem oraz ilością tekstur.

Do ich wykonania potrzeba

  1. różnego rodzaju musów na bazie czekoladowego ganaszu, owocowego puree, kremu angielskiego
  2. owocowych coulis, żelej i konfitur
  3. różnego rodzaju biszkoptów: dacquoise, sponge cake, biszkopt Giokonda
  4. różnego rodzaju ciast, kruchego i polew.

Wykonanie czekoladowych dekoracji.

Prowadzący: Igor Zaritskiy
Szacunkowy czas trwania: 10.00-18.00 z przerwą na lunch

Cena szkolenia 2-dniowe: 1200zł (brutto)

Miejsce: siedziba Sempre Group, Pruszków, Wiejska 13A
 

W programie znajdą się następujące receptury:

·        Malina-pistacja

·        Jogurt-truskawka

·        Kokos-liczi

·        Pigwa-migdał

·        Beza-cytryna

·        Agrest-sezam

·        Gruszka-karmel

·        Mango/marakuja/pekan

Podczas szkolenia zapewniamy:

  1. Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  2. Surowce
  3. Napoje, kawa, lunch
  4. Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  5. 20% rabatu na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 

Mówi o sobie:
Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

AKADEMIA: tel. 881-053-043

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

25-26.11.2019 Monoporcje Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze

25-26.11.2019 Monoporcje Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry