Wyłącznie w trybie online

18-22.11.2019 Ciasto Parzone / Makaroniki / Praliny / Draże - Igor Zaritskiy

Producent: SEMPRE

1 900,00 zł brutto.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 190 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 190 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 19,00 zł.


Udostępnij: 

5 dni intesywnego szkolenia i skondensowanej wiedzy cukierniczy…

Dowiesz się, jak dobrze zorganizowana praca pozwala wiele osiągnąć bez stresu! Nauczymy Cię jak zaskakiwać smakiem i pięknym wyglądem.

Program obejmuje:

  • Różnego rodzaje wyroby z ciasta parzonego
  • 2 sposoby przygotowywania makaroników
  • Ganache i konfitury
  • Praca z czekoladą i barwnikami
  • Praliny z formy i krojone
  • Draże - HIT ostatniego czasu!
  • Techniki przygotowywania
  • Przechowywanie
  • Higiena pracy

Szacunkowy czas twania szkolenia:  godz. 16.00 -21.00 w dni robocze

Siedziba: SEMPRE GROUP, ul. Wiejska 13a, Pruszków

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Koszt: 1.800 brutto

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całkowitej opłaty lub zaliczki na konto bankowe, w wysokości conajmniej 50% wartości wybranego szkolenia, najpóźniej na 14 dni przed terminem rozpoczęcia szkolenia.

Podczas szkolenia zapewniamy:

         Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy

         Surowce

         Napoje, kawa, lunch

         Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii

         20% rabatu na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący: 

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 


Mówi o sobie:
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Największe osiągnięcia 

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

AKADEMIA: tel. 881-053-043

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

18-22.11.2019 Ciasto Parzone / Makaroniki / Praliny / Draże - Igor Zaritskiy

18-22.11.2019 Ciasto Parzone / Makaroniki / Praliny / Draże - Igor Zaritskiy

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry