25-26.03.20 Torty i Monoporcje Maćka Rosińskiego - Szkolenie Cukiernicze

SZKOLENIE2/2

Producent:

Nowy produkt

12 Sztuk/-i

1 200,00 zł brutto.

1 200,00 zł za szt.

Udostępnij: 

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 120 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 120 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 12,00 zł.


Jak łączyć struktury i smaki w niepowtarzalne aranżacje oraz poznać tajniki sprawnej i uporządkowanej kuchni. 

Zapraszamy na szkolenie z Ambasadorem marki Callebaut – Maciejem Rosińskim 

Jego dania inspirowane są kuchnią z całego świata. Ponadto, słynie również z nieprzeciętnych i wyrafinowanych w smaku deserów, tortów i ciast, które tworzy od podstaw. Jest perfekcjonistą – dla niego dania zawsze muszą tak samo smakować i wyglądać.

Prowadzący: Maciej Rosiński

Maciej Rosiński jest Ambasadorem marki Callebaut, wykładowcą na Chocolate Academy, Zdobył brązowy medal na Marco Polo Cup w Szanghaju. Trener Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów w zakresie wyrobów cukierniczych i deserów. Zdobywca dwóch czapek Gault&Millau 2017 i nominowany w kategorii Szef Jutra. Wyróżniony tytułem Szefa Roku 2016 w Łódzkich Nagrodach Kulinarnych.

Program obejmuje receptury:

  • Jogurt, cytryna
  • Mak, żurawina
  • Kawa, karmel
  • Ciemna czekolada, banan
  • Mango, marakuja
  • Wanilia, malina
  • Mleczna czekolada, orzech

Szacunkowy czas trwania: 10.00-18.00 z przerwą na lunch

Cena szkolenia 2-dniowego: 1200zł (brutto)

Miejsce: Drugie piętro siedziby Sempre, Pruszków, Wiejska 13A

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii WWW.WAPAS.PL

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

lub tel. 881-053-043

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14  WWW.SEMPREINFO.PL 
Warsaw Academy of Pastry ART, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

 

 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

25-26.03.20 Torty i Monoporcje Maćka Rosińskiego - Szkolenie Cukiernicze

25-26.03.20 Torty i Monoporcje Maćka Rosińskiego - Szkolenie Cukiernicze

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry