15.06-03.07.2020 Piętnasto-dniowy kurs „Od podstaw do nowoczesności” Szkolenie Cukiernicze

SZKOLENIE15

Producent: SEMPRE

Nowy produkt

12 Sztuk/-i

5 500,00 zł brutto.

5 500,00 zł za szt.

Udostępnij: 

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 550 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 550 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 55,00 zł.


36 Receptur w 3 tygodnie…

…a wśród nich m.in.: Tiramisu / Tort Opera / Tort Esterhazi / Tort Zacher / Deser Anna Pavlova / Brownie / Deser Czarny las / Rumowa baba / Entremets i monoporcje / Eklery / Ptysie / Makaroniki / Tarty klasyczne i nowoczesne / Trufle / Praliny / Draże

Dowiesz się, jak dobrze zorganizowana praca pozwala wiele osiągnąć bez stresu! Nauczymy Cię jak zaskakiwać smakiem i pięknym wyglądem.

Program:

  • Przepisy i zasady przygotowania deserów znanych na całym świecie
  • Podstawy wyrobu kruchego ciasta, biszkoptów, sable / kremów maślanych / dekoracji czekoladowych / polew i glazur
  • Praca z teksturami musów / glazurą / owocowych kuli / chrupiących spodów
  • Łączenie smaków / tekstur / dekoracji
  • Przygotowanie ciasta parzonego / makaroników / ganache / konfitur
  • Podstawy pracy z czekoladą / Praliny tradycyjne i nowoczesne

Szacunkowy czas twania szkolenia: godzi. 16.00 -21.00 w dni robocze

Siedziba: SEMPRE GROUP, ul. Wiejska 13a, Pruszków

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Koszt: 5.500 brutto

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całkowitej opłaty lub zaliczki na konto bankowe, w wysokości conajmniej 50% wartości wybranego szkolenia, najpóźniej na 14 dni przed terminem rozpoczęcia szkolenia.

Podczas szkolenia zapewniamy:

         Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy

         Surowce

         Napoje, kawa, lunch

         Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii

         Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący: 

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 


Mówi o sobie:
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Największe osiągnięcia 

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

AKADEMIA: tel. 881-053-043

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

15.06-03.07.2020 Piętnasto-dniowy kurs „Od podstaw do nowoczesności” Szkolenie Cukiernicze

15.06-03.07.2020 Piętnasto-dniowy kurs „Od podstaw do nowoczesności” Szkolenie Cukiernicze

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry