2-3.03.2020 Ciasta na WIELKANOC - szkolenie cukiernicze Igor Zaritskiy

SZKOLENIE2/2

Producent: SEMPRE

Nowy produkt

12 Sztuk/-i

1 200,00 zł brutto.

1 200,00 zł za szt.

Udostępnij: 

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 120 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 120 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 12,00 zł.


Szkolenie łączące tradycyjne receptury świąteczne z nowoczesną formą deseru na światowym poziomie.

Mazurek wielkanocny to ozdoba świąt, a przepisów na niego jak i na babę wielkanocną jest wiele. Lecz te które znają nasi mistrzowie są najciekawsze, a sam wypiek najsmaczniejszy! Sprawdźcie, czym różnią się od tych tradycyjnych.

W programie znajdują się następujące receptury:   

  • Babka wielkanocna (a la Panattone)
  • Mazurek i ciemna czekolada, pomarańcza, migdał
  • Mazurek cytryna-truskawka, orzech makadamii
  • Mazurek krem-karmel, orzech laskowy
  • Babka piaskowa 2.0
  • Wielkanocne figurki z czekolady
  • Świąteczne kruche ciasto

Podczas szkolenia zapewniamy:

  1. Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  2. Surowce
  3. Napoje, kawa, lunch
  4. Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  5. Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia w sklepie Sempre

IGOR ZARITSKIY UTALENTOWANY, KREATYWNY, PRACOWITY I PRZEDE WSZYSTKIM DOŚWIADCZONY! 

Mówi o sobie:
Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

AKADEMIA: tel. 881-053-043

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

2-3.03.2020 Ciasta na WIELKANOC - szkolenie cukiernicze Igor Zaritskiy

2-3.03.2020 Ciasta na WIELKANOC - szkolenie cukiernicze Igor Zaritskiy

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry