Indeks: MONALISA56
Marka: MONA LISA
650g Drobna Posypka STRZELAJĄCA w mlecznej czekoladzie CHM-PN-6329-EX-999 Mona Lisa
Posypka strzelająca 1 - 6 mm
Tort bezowy i monoporcja 2 desery z 1 przepisu
Kupując Szkolenie cukiernicze on-line Beza Różana z poziomkami i pistacją - otrzymujesz dostęp do Nagrania ze szkolenia
Cała sztuka polega na ich pieczeniu i suszeniu.
Białka powinny zostać idealnie oddzielone od żółtek, inaczej piana się nie ubije.
Jakie jeszcze tajemnice należy znać, aby beza udała się idealnie?
Jakie kształty bezy możemy uzyskać?
Podczas szkolenia poznasz technikę powstania kształtu Różanej Bezy oraz skomponowania wyszukanego połączenia poziomki z pistacją.
Prowadzący:
IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!
Mówi o sobie:
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Największe osiągnięcia
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts.
https://www.facebook.com/groups/1752033744995963
Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:
(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)
W razie pytań prosimy o kontakt bezpośredni z:
AKADEMIA:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
AKADEMIA: tel. 881-053-043
ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:
Joanna Olszewska tel. 601 27 36 37
Indeks: MONALISA56
Marka: MONA LISA
Posypka strzelająca 1 - 6 mm
Indeks: MONIN190
Marka: MONIN
Aromatyczny syrop dyniowo-korzenny do Pumpkin Spice Latte.
Indeks: SZKOLENIEONLINE1705
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: CALLEBAUT88
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Indeks: SZKOLENIEONLINE306
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE2005
Marka: SEMPRE
1 przepis i 3 różne ciasta: tort, tarta i rolada
Indeks: SZKOLENIEONLINE1610
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIE411/1
Marka: SEMPRE
Indeks: KREACJEPAKIET1
Marka: SEMPRE
Indeks: KREACJEPAKIET2
Marka: SEMPRE
Indeks: SZKOLENIEONLINE1611
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE2711
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOL15161021PAKIET
Marka: SEMPRE
2 przepisy | 10 receptur |
Indeks: SZKOLENIEONLINE705
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLIN161021
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1706
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1311
Marka: SEMPRE
Nagarnie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLIN151021
Marka: SEMPRE
2 przepisy | 10 receptur |
Indeks: SZKOLENIEONLINE2611
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1911
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: USŁUGI148
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE2705
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1705
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line