Nowy
27.05 Eklery / 3 rodzaje / pistacja/czekolada/wanilia Szkolenie cukiernicze on-line

27.05 Eklery / 3 rodzaje / pistacja/czekolada/wanilia Szkolenie cukiernicze on-line

SZKOLENIEONLINE2705

Producent: SEMPRE

152 Sztuk/-i

35,00 zł brutto.

35,00 zł za szt.

Udostępnij: 

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 3 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 3 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,30 zł.


Eklerka jak wiele wspaniałych ciast, prawdopodobnie została stworzona w XIX wieku we Francji. Podstawą wypiekania jest ciasto parzone, z którego formuje się najczęściej podłużny kształt ciastka. Środek wypełnia się kremem, a górę dekoruje lukrem lub dekoracją czekoladową.

Podczas szkolenia:

  •          Podzielimy się sprawdzonym i niezawodnym przepisem na ciasto parzone
  •          Przedstawimy dwie metody pieczenia
  •          Przygotujemy trzy smaki nadzień: pistacja / czekolada / wanilia
  •          Zrobimy 3 rodzaje cukrowego fondant


Prowadzący:

IGOR ZARITSKIY Chef Warsaw Academy of Pastry Arts
Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!


Mówi o sobie:
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Największe osiągnięcia

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU

Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu on-line jest wniesienie całościowej opłaty, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem transmisji.  

Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA

Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!

Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:

  • Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukacjami
  • Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
  • Recepturę wraz z listą  produktów do przepisów
  • Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia

UWAGA!!! aby przyspieszyć proces dodawania do Grupy możesz poprosic o dołączenie na FB klikając w poniższy link

https://www.facebook.com/groups/716822832400186/

WARUNKIEM POPRAWNEJ REJESTRACJI JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA  

JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl 

Po szkoleniu zapewniamy:

  •          dostęp do nagrania przez kolejne 6 miesięcy
  •          wsparcie trenerskie

W razie pytań prosimy o kontakt bezpośredni z:

AKADEMIA:

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
AKADEMIA: tel. 881-053-043

ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:

Joanna Olszewska tel. 601 27 36 37

 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

27.05 Eklery / 3 rodzaje / pistacja/czekolada/wanilia Szkolenie cukiernicze on-line

27.05 Eklery / 3 rodzaje / pistacja/czekolada/wanilia Szkolenie cukiernicze on-line

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry