
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Mata silikonowa do dekoracji z masy cukrowej
Mata silikonowa do tworzenia dekoracji z masy cukrowej na torcie. Doskonale nadaje się do obkładania i dekorowania rantów tortów wzorami utworzonymi na macie. Łatwa, elastyczna, nieprzywierająca powierzchnia.
Masę należy rozwałkować na ok. 2mm i przełożyć na matę. Docisnąć tak by odwzorowały się kształty. Zdjąć szpikulcem wypełnienia wzorów. Lekko zwilżyć powierzchnie masy pędzelkiem. Powyginać matę w różne strony by masa zaczęła odchodzić. Przyłożyć matę wraz ze wzorem do boków tortu. Delikatnie docisnąć ręką i usnąć matę pozostawiając wykrojony wzór na masie cukrowej tortu.
Można myć w zmywarce. Należy dokładnie wytrzeć z wody przed użyciem.
Wymiary: 19,3 x 11,5 cm
Indeks: MODECOR198/2
Marka: MODECOR
Indeks: DREIDOPPEL30
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL09
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: MODECOR711
Marka: MODECOR
Mata silikonowa do dekoracji z masy cukrowej
Indeks: MODECOR308
Marka: MODECOR
mata do koronek
Indeks: MODECOR551
Marka: MODECOR
mata do koronek
Indeks: MODECOR553
Marka: MODECOR
mata do koronek
Indeks: TESCOMA30
Marka: TESCOMA
Forma silikonowa Cyfry do mas i marcepanu 633058 Tescoma
Mata silikonowa do dekoracji z masy cukrowej