
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Barwnik do czekolady i wyrobów na bazie tłuszczu.
190g Barwnik CZERWONY NON AZO FREE na bazie oleju rzepakowego ColorLiquid Rosso 23156 Modecor:
Opis: seria barwników ColorLiquid to barwniki do czekolady na bazie oleju rzepakowego.
Są to płynne barwniki rozpuszczalne w różnego rodzaju tłuszczach (czekolada biała, masło, oleje, masło kakaowe, tłuste kremy i masy).
Przeznaczone są do barwienia masła kakaowego, białej czekolady, mieszanek tłuszczowych (masło, margaryna), tłustych kremów, mas i ciast.
Nie zawiera glutenu. Zawiera związki azowe (NON AZO FREE) - może wywoływać negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Barwniki nie nadają się do barwienia ciemnej czekolady.
Podczas dodawania barwników do czekolady białej zmienia się proporcja masła kakaowego (wraz z barwnikiem dodajemy olej rzepakowy),
z uwagi na to konsystencja barwionej czekolady będzie gęsta, czekolada gęstnieje po dodaniu barwnika.
Zastosowanie: czekolada biała, masło kakaowe, masło, margaryna, tłuste masy, kremy, ciasta.
Sposób użycia: przed użyciem należy ostrożnie zdjąć srebrną folię spod nasadki;
dobrze wstrząsnąć przed użyciem; dodać bezpośrednio do barwionego produktu i dokładnie wymieszać.
Dozowanie: należy rozpoczynać od bardzo małej ilości barwnika i stopniowo zwiększać do uzyskania pożądanego efektu.
Składniki: olej rzepakowy, barwnik: czerwień allura (E129), koszenila (E120), substancja zagęszczająca: glikol propylenowy (E1520),
emulgator: lecytyna sojowa (E322). Może miec negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Opakowanie: 190g
Kolor: czerwony
Kod produktu: 23156
Termin ważności: 12 miesięcy od daty produkcji.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Alergeny: soja, orzechy, mleko, siarczyny.
Indeks: MODECOR642
Marka: MODECOR
Barwnik do dekorowania czekolady.
Indeks: CHOCOWORLD68
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie Kuli
Indeks: MODECOR1177
Marka: MODECOR
Seria klasycznych kolorów barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Przeznaczone do barwienia tłustych mas i kremów cukierniczych oraz czekolady.
Indeks: PAVONI357
Marka: PAVONI ITALIA
Z "chocolart" poczujesz się jak prawdziwy artysta - twórz efektowne praliny, tabliczki, dekoracje czekoladowe, a nawet czekoladowe obrazy. Nowa odsłona barwników na bazie masła kakaowego bez dodatku dwutlenku tytanu - E171.
Indeks: FOODCOLOURS73
Marka: FOOD COLOURS
tartrazyna (E102), błękit brylantowy (E133)
Indeks: FOODCOLOURS17
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS183
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: SOSA61
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: FOODCOLOURS162
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: MODECOR643
Marka: MODECOR
Rozpuszczalny w tłuszczu barwnik do barwienia produktów spożywczych oraz do stosowania na powierzchnię. Nie zawiera bieli tytanowej oraz związków azowych. Produkt bezglutenowy.
Indeks: MODECOR645
Marka: MODECOR
Rozpuszczalny w tłuszczu barwnik do barwienia produktów spożywczych oraz do stosowania na powierzchnię. Nie zawiera bieli tytanowej oraz związków azowych. Produkt bezglutenowy.
Indeks: SOSA55
Marka: Sosa Ingredients
Barwnik naturalny.
Indeks: FOODCOLOURS30
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: PAVONI197(1)
Marka: PAVONI ITALIA
Z "chocolart" poczujesz się jak prawdziwy artysta - twórz efektowne praliny, tabliczki, dekoracje czekoladowe, a nawet czekoladowe obrazy. Nowa odsłona barwników na bazie masła kakaowego bez dodatku dwutlenku tytanu - E171.
Indeks: DECORELIEF58
Marka: Deco Relif
Indeks: SOSA60
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: MONALISA04
Marka: MONA LISA
Indeks: IBC05
Barwnik na bazie masła kakaowego.
Indeks: MONALISA03
Marka: MONA LISA
Indeks: MODECOR1174
Marka: MODECOR
Seria klasycznych kolorów barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Przeznaczone do barwienia tłustych mas i kremów cukierniczych oraz czekolady.
Barwnik do czekolady i wyrobów na bazie tłuszczu.