
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
35g Barwnik naturalny POMARAŃCZOWY do Czekolady CHOCO-020 KLPL Food Colours:
Naturalny barwnik w żelu do czekolady - Pomarańcza KLPL (Ekstrakt z papryki E160c, Karmin E120)
Opis: seria naturalnych barwników o żelowej konsystencji przeznaczonych do barwienia prawdziwej czekolady, mas tłustych oraz kremów.
Paleta pięknych pastelowych kolorów, łatwych do rozprowadzania oraz dozowania. Barwniki doskonale sprawdzą się w pralinach,
czekoladowych detalach oraz dekoracjach. Nie wpływają na proces temperowania czekolady (nie zaburzają procesu).
Barwniki nie zawierają konserwantów oraz są wolne od alergenów. Barwniki są rozpuszczalne w tłuszczach,
należy je rozpuszczać bezpośrednio w barwionej masie.
Składniki: emulgator: lecytyna (E322), Ekstrakt z papryki (E160c), Karmin (E120),
substancja przeciwutleniająca: ekstrakt z rozmarynu (E392), olej roślinny.
Kolor: pomarańczowy
Opakowanie: 35g
Kod produktu: CHOCO-020
Zastosowanie: czekolada, masy tłuste, kremy, polewy, masło kakaowe, olej.
Warunki użycia (stosowanie):
- kategoria 05.2. Pozostałe wyroby cukiernicze - quantum satis,
- kategoria 05.4 dekoracje, powłoki - quantum satis.
Przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu (3-18 stopni Celsjusza).
Dozowanie: rozpoczynać od bardzo małej ilości barwnika, stopniowo zwiększając dozę,
w przypadku zbyt dużej dozy barwnik może zmienić smak i aromat barwionej masy.
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: DECORELIEF56
Marka: Deco Relif
Indeks: MONALISA69
Marka: MONA LISA
Indeks: FOODCOLOURS183
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: IBC49
Marka: CACAO BARRY
Barwnik do czekolady na bazie masła kakaowego - idealny do dekorowania pralin oraz tworzenia dekoracji czekoladowych. Sprawdzi się również do dekoracji wyrobów pokrytych polewą czekoladową.
Indeks: FOODCOLOURS89
Marka: FOOD COLOURS
błękit brylantowy (E133)
Indeks: PAVONI354
Marka: PAVONI ITALIA
Z "chocolart" poczujesz się jak prawdziwy artysta - twórz efektowne praliny, tabliczki, dekoracje czekoladowe, a nawet czekoladowe obrazy. Nowa odsłona barwników na bazie masła kakaowego bez dodatku dwutlenku tytanu - E171.
Indeks: IBC10
Barwnik na bazie masła kakaowego.
Indeks: PAVONI356
Marka: PAVONI ITALIA
Z "chocolart" poczujesz się jak prawdziwy artysta - twórz efektowne praliny, tabliczki, dekoracje czekoladowe, a nawet czekoladowe obrazy. Nowa odsłona barwników na bazie masła kakaowego bez dodatku dwutlenku tytanu - E171.
Indeks: MODECOR1177
Marka: MODECOR
Seria klasycznych kolorów barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Przeznaczone do barwienia tłustych mas i kremów cukierniczych oraz czekolady.
Indeks: DECORELIEF57
Marka: Deco Relif
Indeks: FOODCOLOURS157
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: MODECOR645
Marka: MODECOR
Rozpuszczalny w tłuszczu barwnik do barwienia produktów spożywczych oraz do stosowania na powierzchnię. Nie zawiera bieli tytanowej oraz związków azowych. Produkt bezglutenowy.
Indeks: MODECOR1175
Marka: MODECOR
Seria klasycznych kolorów barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Przeznaczone do barwienia tłustych mas i kremów cukierniczych oraz czekolady.
Indeks: FOODCOLOURS154
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS182
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: PAVONI350
Marka: PAVONI ITALIA
Z "chocolart" poczujesz się jak prawdziwy artysta - twórz efektowne praliny, tabliczki, dekoracje czekoladowe, a nawet czekoladowe obrazy. Nowa odsłona barwników na bazie masła kakaowego bez dodatku dwutlenku tytanu - E171.
Indeks: IBC17
Barwnik na bazie masła kakaowego.
Indeks: MODECOR1176
Marka: MODECOR
Seria klasycznych kolorów barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Przeznaczone do barwienia tłustych mas i kremów cukierniczych oraz czekolady.