Indeks: FOODCOLOURS73
Marka: FOOD COLOURS
20g Barwnik ZIELONY do czekolady w PROSZKU WS-P-225 Food Colours
tartrazyna (E102), błękit brylantowy (E133)
135,00 zł / 100 g
Barwnik na bazie masła kakaowego.
245g Barwnik Syntetyczny w PŁYNIE do Czekolady CZERWONY F006680 IBC:
Barwnik do czekolady i mas tłustych, wytwarzany na bazie masła kakaowego.
Kod produktu: F006680
Kolor: czerwony
Opakowanie: 245 g
Składniki: masło kakaowe, barwniki: E102, E129.
Może zawierać śladowe ilości mleka.
Stosowanie: barwnik należy rozpuścić i zatemperować przed użyciem.
Stosować w temperaturze 28°C, nie podgrzewać powyżej 45°C.
Dozowanie: quantum satis
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (12-20°C) w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Producent: IBC
Stosowanie zgodnie z Dyrektywą UE 1333/2008 oraz EU 380/2012.
Indeks: FOODCOLOURS73
Marka: FOOD COLOURS
tartrazyna (E102), błękit brylantowy (E133)
Indeks: PAVONI352
Marka: PAVONI ITALIA
Z "chocolart" poczujesz się jak prawdziwy artysta - twórz efektowne praliny, tabliczki, dekoracje czekoladowe, a nawet czekoladowe obrazy. Nowa odsłona barwników na bazie masła kakaowego bez dodatku dwutlenku tytanu - E171.
Indeks: FOODCOLOURS75
Marka: FOOD COLOURS
Jak otynkować tort zobacz www.akademiatortu.pl
Indeks: CALLEBAUT88
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.