
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg B354 GIUBILEO CHEF EXPERIENCE CREMA Baza do wytrawnych lodów mlecznych Comprital:
Produkt bezglutenowy
Półprodukt w proszku do lodów i cukiernictwa.
Przeznaczony tylko dla przemysłu i laboratoriów rzemieślniczych.
Nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Giubileo Chef Experience crema - naturalna baza do wytrawnych lodów mlecznych oparta wyłącznie na naturalnych składnikach, wolna od utwardzonych i
rafinowanych tłuszczów roslinnych, emulgatorów oraz sztucznych aromatów. Produkcja lodów naturalnych z Giubileo Experience.
Pozwala na uzyskanie delikatnych, kremowych lodów o delikatnym wytrawnym smaku.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: trehaloza, dekstroza, syrop glukozowy, białka mleka, odtłuszczone mleko w proszku, błonnik roślinny,
stabilizator: maczka chleba świętojańskiego, sól.
Może zawierać śladowe ilości soi.
Kod produktu: B354
Opakowanie: 1kg
Karton zbiorczy: 12kg (12x1kg)
Dozowanie: 250g/1kg mieszanki podstawowej
Producent: Comprital
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 1522/364 kJ/kcal
- tłuszcz: 1,7g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,0g
- węglowodany: 800g
- w tym cukry: 67,0g
- białko: 5,4g
- sól: 0,51g
Wyprodukowano we Włoszech.
Giubileo Experience - lody naturalne, to program, dzięki któremu lodziarnie mogą produkować lody najwyższej jakości.
Z produktów całkowicie wyeliminowano emulgatory, utwardzone i rafinowane tłuszcze roślinne.
Receptury przewiduja zastosowanie cukru trzcinowego i winogronowego, a także świeżej śmietany i mleka.
Produkcja lodów naturalnych.
Indeks: SEMPRE45
Marka: SEMPRE
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów włoskich o smaku śmietankowym. Pozwala uzyskać kremowe i aksamitne lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
Indeks: FOODCOLOURS55
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: PERNIGOTTI04
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o delikatnym, kremowym smaku.
Indeks: PERNIGOTTI165
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna baza do produkcji lodów o charakterystycznym smaku sera ricotta. Baza doskonale sprawdzi się do tworzenia lodów o smaku inspirowanym tradycyjnym włoskim ciastem - cassata siciliana.
Indeks: COMPRITAL209
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI246
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Indeks: BABBI115
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL271
Marka: COMPRITAL
Baza o smaku śmietankowym
Indeks: COMPRITAL52
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI06
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji sorbetów owocowych na bazie owoców lub z dodatkiem skoncentrowanych past owocowych. Pozwala uzyskać sorbety o stabilnej strukturze i kremowej konsystencji.
Indeks: PERNIGOTTI174
Marka: PERNIGOTTI
Mieszanka do przygotowywania nowoczesnych lodów wegańskich metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się w połączeniu z dodatkami smakowymi na bazie gorzkiego kakao oraz różnego rodzaju orzechów.
Indeks: BABBI114
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI258
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji wegańskich lodów metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - wystarczy połączyć z wodą w odpowiednich proporcjach. Pozwala uzyskać wysokiej jakości lody bez produktów pochodzenia zwierzęcego.
Indeks: COMPRITAL229
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów mlecznych