
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg GRANITA JAGODA koncentrat w proszku Multiice:
Granita, to tradycyjny sycylijski mrożony deser na bazie saków owocowych lub kawy.
Charakterystyczną cechą tego deseru jest ziarnista struktura lodu.
Oryginalna sycylijska Granita przygotowywana jest z wody, soku z cytryny oraz cukru.
Obecnie do przygotowywania granity używane są specjalne urządzenia – granitory.
Granitę otrzymuje się po przez zmieszanie gotowej bazy z wodą i schłodzenie mieszanki w granitorze.
Opis: baza, koncentrat do przygotowywania mrożonego deseru – Granita.
Sposób przygotowania granity jest bardzo prosty, należy rozrobić 1 kilogram koncentratu/bazy w 6 litrach wody pitnej.
Mieszankę należy odstawić na około 5 minut, a następnie wlać do granitora.
Smak: jagoda
Barwa: bordowo-fioletowa
Składniki: cukier, glukoza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), substancja stabilizująca: guma guar (E412),
barwnik: antocyjany (E163), aromat. Może zawierać orzechy, orzechy arachidowe, jaja w proszku.
Opakowanie: 1 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed działaniem światła i obcych zapachów.
Producent: Multi Ice
Indeks: MONIN224
Marka: MONIN
Indeks: BARRYCALLEBAUT50
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: MONIN182
Marka: MONIN
Indeks: MONIN174
Marka: MONIN
Indeks: MONIN193
Marka: MONIN
Indeks: MONIN122
Marka: MONIN
Indeks: MONIN107
Marka: MONIN
Indeks: MONIN173
Marka: MONIN
Indeks: MONIN108
Marka: MONIN
Indeks: MONIN117
Marka: MONIN
Indeks: MONIN172
Marka: MONIN
Indeks: MONIN109
Marka: MONIN