Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
  • Sposoby dostawy

3kg Czekolada 35% BIAŁA w kaletkach BLOND ORELYS V13536 Valrhona

VALRHONA26
341,15 zł
Brutto
Ilość
Towar na zamówienie czas realizacji 3-5 dni

Opis

3kg Czekolada BIAŁA w kaletkach BLOND ORELYS 35% V13536 Valrhona:

Biała Czekolada (minimum 35% kakao, czyste masło kakaowe).

Produkt Premium (High quality).

Opis: biała czekolada o wyjątkowym lekko brązowym kolorze oraz wyraźnym ziemistym smaku.

Wyjątkowość tej czekolady spowodowana jest zasługą jednego ze składników: Mauritian Dark Muscovado Sugar.

Czekolada posiada nuty klonu oraz lukrecji, a także herbatników maslanych.

Cukier Muscovado to czysty, nierafinowany cukier trzcinowy znany z mocnego smaku melasy oraz o wilgotnej konsystencji.

Kuwertura czekoladowa 35%, może byc stosowana w produktach formowanych (batony, musy, ganache, lody, sorbety).

Czekolada dobrze łączy się z nutami cynamonu, herbaty, wanilii, mięty, papryki, banana, gruszki, jagód, kiwi, cytrusów, kawy, karmelu, szampana.

Składniki: masło kakaowe, cukier z trzciny cukrowej z ciemnego muscovado, pełne mleko w proszku, cukier brązowy, emulgator: lecytyna sojowa, wanilia.

Może zawierać orzechy, mleko i białka jaja oraz gluten.

Opakowanie: 3 kg

Kod produktu: V13536

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Zastosowanie:

- pasty czekoladowe, ganache, trufle, glazury, musy, sosy

Posiada certyfikat koszerności.

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

 

Szczegóły produktu
VALRHONA26
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: