DUETCW2823
Producent: Callebaut
Nowy produkt
0 Sztuka Sztuk/-i
Tego produktu nie ma już w magazynie
Uwaga: Ostatnie sztuki!
Data Dostępności:
DUET Czekolad 2,5 kg CW2 & 2,5kg 823 Callebaut
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
DUET dwóch klasycznych czekolad Czekolad 2,5 kg CW@ biała & 2,5kg 823 mleczna
2,5kg Czekolada BIAŁA CW2 25,9% CW2-E4-U71 Callebaut:
Zrównoważony smak mleka i śmietanki z subtelnymi nutami wanilii.
Opis: Belgijska czekolada bardzo wysokiej jakości. Produkowana w postaci niedużych pastylek (kaletek), co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie i serwowanie.
Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue.
Po połączeniu z mlekiem powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia idealna do serwowania w filiżankach lub w czekoladziarkach (podgrzewaczach do czekolady).
Zaleca się upłynnianie we wszystkich pozostałych urządzeniach olejem roślinnym (polecamy zwykły słonecznikowy) lub masłem kakaowym w proporcji 5-8%,
co nie zmienia smaku czekolady, a jedynie delikatnie zwiększa jej płynność pozwalając na domykanie się tzw. "płaszcza" w fontannie.
Nie jest konieczne upłynnianie czekolady w kociołkach fondue.
Czekolada Callebaut posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%),
co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
2,5 kg Czekolada MLECZNA 33,6% 823NV-E4-U71 Barry Callebaut:
Doskonałe połączenie kakao, mleka i karmelu.
Intensywny, słodki, kakaowy smak z nutami mleka, wanilii i karmelu.
Opis: mleczna belgijska czekolada o dużej uniwersalności w użyciu;
czekolada produkowana jest w postaci drobnych kaletek/pastylek co ułatwia pracę z produktem.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarna kakao z Afryki Zachodniej, głównie odmiana Forastero
Na razie nie dodano żadnej recenzji.