• Babbi Day

  • BIO BOTANIKA BY IGOR ZARITSKYI

  • PŁAĆ WYGODNIE

1,5 kg Czekolada BIAŁA Karmelowa GOLD QUINTIN 31% CHW-R118GOLDE6-Z71 Carma
  • 1,5 kg Czekolada BIAŁA Karmelowa GOLD QUINTIN 31% CHW-R118GOLDE6-Z71 Carma
  • 1,5 kg Czekolada Biała  Karmelowa GOLD QUINTIN CHW-R118GOLDE6-Z71 31% Carma
  • 1,5 kg Czekolada BIAŁA Karmelowa GOLD QUINTIN 31% CHW-R118GOLDE6-Z71 Carma
  • 1,5 kg Czekolada Biała  Karmelowa GOLD QUINTIN CHW-R118GOLDE6-Z71 31% Carma

1,5 kg Czekolada 31% BIAŁA Karmelowa GOLD QUINTIN CHW-R118GOLDE6-Z71 Carma

CARMA02
132,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

1,5 kg Czekolada BIAŁA Karmelowa GOLD QUINTIN 31% CHW-R118GOLDE6-Z71 Carma:

Opis: biała czekolada o statusie kuwertury, złotej barwie i intensywnym karmelowym smaku;

wytwarzana z użyciem karmelizowanego mleka, czemu zawdzięcza swój wyjątkowy smak i kolor.

Zawartość kakao minimum 31% (czyste masło kakaowe).

Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, białka mleka, tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, 

karmelizowany syrop cukrowy, emulgator: lecytyna sojowa.

Skład:

- kakao (masło kakaowe): 32,6%

- mleko: 25,0%

- tłuszcz: 40,2%

Warunki przechowywania: przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych,

pozbawionych obcych zapachów, wilgotność względna max: 70%,

temperatura składowania 12-20 stopni Celsjusza.

Kod: CHW-R118GOLDE6-Z71

Płynność: 2/3

Opakowanie: 1,5 kg

Zastosowanie: zanurzanie, oblewanie, powłoki, nadzienia, musy

POBIERZ NASZE E-booki:

 

  1.  "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2.  "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Szczegóły produktu
CARMA02
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: