10kg Czekolada BIAŁA 33% 776 Lubeca

LUBECA19

Producent: Lubeca

Nowy produkt

Czekolada biała 33% kakao.

68 Sztuk/-i

540,00 zł brutto.

540,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 54 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 54 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 5,40 zł.


Udostępnij: 

10kg Czekolada BIAŁA 33% 776 Lubeca:

Niemiecka czekolada bardzo wysokiej jakości o intensywnym mleczno - kremowym smaku z delikatną nutą wanilii.

Produkowana w postaci niedużych pastylek, co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie, serwowanie.

Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue. 

Po połączeniu z mlekiem powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia idealna do serwowania w filiżankach lub w czekoladziarkach (podgrzewaczach do czekolady).

Z opakowania po połączeniu z mlekiem i śmietanką uzyskasz około: 4L pysznej czekolady na gorąco w zależności od przepisu.

Czekolada Lubeca posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%), 

co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje to kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu. 

Smak: Intensywny mleczno - kremowy smak z delikatną nutą wanilii.

Kod produktu: 776 104

Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt z wanilii.

Zawartość kakao minimum 33%. Może zawierać śladowe ilości orzechów.

Skład: 

- kakao: 33,0%

- mleko: 27,5%

- tłuszcz: 39,5%

Płynność: 2/5

Opakowanie: 10 kg 

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Zastosowanie:

- pasty czekoladowe, ganache, trufle

- glazury

- musy, sosy

Wyprodukowano w Niemczech.

POBIERZ NASZE E-booki:

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

10kg Czekolada BIAŁA 33% 776 Lubeca

10kg Czekolada BIAŁA 33% 776 Lubeca

Czekolada biała 33% kakao.

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry