10kg Lubeca 776 - Biała czekolada 33%

LUBECA19

Producent: Lubeca

Nowy produkt

Czekolada biała 33% do pralin, musów, fontanny

52 Sztuk/-i

415,00 zł brutto.

415,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 41 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 41 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 4,10 zł.


Udostępnij: 

Niemiecka czekolada biała Lubeca w opakowaniu 10 kg.  

Niemiecka czekolada bardzo wysokiej jakości o intensywnym mleczno - kremowym smaku z delikatną nutą wanilii. Produkowana w postaci niedużych pastylek, co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie, serwowanie....i zajadanie się. Czekolada w 100% oryginalna.

Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue. Po połączeniu z mlekiem powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia idealna do serwowania w filiżankach lub w czekoladziarkach (podgrzewaczach do czekolady).

Z opakowania 2,5 kg po połączeniu z mlekiem i śmietanką uzyskasz około: 48L pysznej czekolady na gorąco w zależności od przepisu (GRATIS przy zakupie).

Czekolada Lubeca posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%), 
co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje to kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu

Charakterystyka:
 
Smak:  Intensywny mleczno - kremowy smak z delikatną nutą wanilii.

Skład: cukier; tłuszcz kakaowy; mleko pełne w proszku; emulgator: lecytyna sojowa; naturalna wanilia.
Min. kakao 33 %
Waga opakowania: 10 kg
Data przydatności do spożycia 18 miesięcy od daty produkcji.

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

10kg Lubeca 776 - Biała czekolada 33%

10kg Lubeca 776 - Biała czekolada 33%

Czekolada biała 33% do pralin, musów, fontanny

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry