2,5kg Czekolada BIAŁA do fontanny 045 BLANCHE

SS49

Producent:

Nowy produkt

1 Sztuka

Uwaga: Ostatnie sztuki!

90,00 zł brutto.

90,00 zł za szt.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 9 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 9 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,90 zł.


Udostępnij: 

2,5kg Czekolada BIAŁA do fontanny 045 BLANCHE:

Belgijska biała czekolada Blanche charakteryzuje się wysokim stopniem płynności, dlatego idealnie nadaje się do fontanny czekoladowej.

W jej skład wchodzą składniki najwyższej jakości, dzięki czemu produkt odznacza się głębokim aromatem oraz jedwabistą, gładką konsystencją.

Niepowtarzalny smak naszego produktu zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. 

Płynność: 3/5

Opakowanie: 2,5 kg

Kod produktu: 045

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Zastosowanie:

- pasty czekoladowe, ganache, trufle

- glazury

- musy, sosy

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

2,5kg Czekolada BIAŁA do fontanny 045 BLANCHE

2,5kg Czekolada BIAŁA do fontanny 045 BLANCHE

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry