2,5kg VELVET 33,1% czekolada biała CHW-R2241NV Callebaut

BARRYCALLEBAUT105

Nowy produkt

Belgijska czekolada biała VELVET do pralin, musów, fondue 

135,00 zł brutto.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 13 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 13 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,30 zł.


Udostępnij: 

VELVET  CHW-R2241NV Callebaut 2,5 kg   

Belgijska czekolada bardzo wysokiej jakości o  intensywnym smaku świeżego mleka. Umiarkowanie słodka. Bardzo doceniane przez profesjonalistów w pracy i walorach smakowych.
Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue. Po połączeniu z mlekiem i/lub śmietanką powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia idealna do serwowania w filiżankach lub w czekoladziarkach (podgrzewaczach do czekolady).

Charakterystyka:

Smak: Intensywny smak świeżego mleka. Umiarkowanie słodka.
Skład: cukier; tłuszcz kakaowy; mleko pełne w proszku; emulgator: lecytyna sojowa; naturalna wanilia.
Min. % kakao 33,1% Zawartość % suchej masy mlecznej 22.9% 

Płynność: 3 krople płynności

Waga opakowania: 2,5 kg
Data przydatności do spożycia 18 miesięcy od daty produkcji.
- Produkt Koszerny

Z produktem otrzymujesz następujące GRATISY do pobrania: 

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

2,5kg VELVET 33,1% czekolada biała CHW-R2241NV Callebaut

2,5kg VELVET 33,1% czekolada biała CHW-R2241NV Callebaut

Belgijska czekolada biała VELVET do pralin, musów, fondue 

Czekolada biała 33% do pralin, musów, ganahe, fondue 
109,00 zł

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry